Jefla ikea.

I dag har jag jobbat 8-14.30 därav inga blogginlägg. När jag slutade åkte jag hem för att hämta upp Joakim och Tristan för att sedan åka till Ikea. Tristan fick dock sitta kvar i bilen, av någon anledning får man inte ha med sig hundar in.
Anledningen till vårt besök på ikea var att vi skulle inhandla två par hjul som skall fästas under en tvbänk detta åt svärmor och svärfar. Svärmor och svärfar köpte tidigare i våras när de var här i uppsala en soffa som fraktades till Gotland. i och med detta fick de 500 kronor att handla för en annan gång inom 3 månader. 17/7 har det gått tre månader. Joakim och jag fick dessa 500 att handla för, vi plockade på oss diverse saker; sängkläder, brödkorg, kökshandukar, batterier, glödlampor, matlådor mm. Allt som allt blev det cirka 500. På vår bana genom ikea frågade vi en personal hur det funkade med den där lappen (fraktsedeln), de sa att det var bara att visa upp fraktsedeln i kassan. När vi kom till kassan slängde vi upp alla våra saker på bandet då expediten började gaffla om att hon bara tog kort och att hon inte hade några kontanter, hon verkade tycka att vi skulle ställa oss i en annan kö. Vi försökte förklara att vi inte skulle betala med kontanter och att vi inga kontanter ville ha, utan vi hade vår lapp. Kärringen tittade på lappen och påstod att den inte gällde bla bla bla. Samt att vi skulle ha något kort till (som svärföräldrarna aldrig har fått) samt att hon ifrågasatte varför vi inte hade kommit tidigare. Vi påpekade att vi hade frågat en annan personal som sa att det bara var att visa lappen. Efter många om och men ringde hon och frågade någon som då sa att fraktsedeln visst gäller. Då kom kärringen på att det inte står någonstans om det är betalt eller inte (och vi hade inget kvitto). Därför kunde hon inte ta emot den, försökte få henne att ringa upp den hon pratat med igen, men det vägrade hon.  Vi försökte även förklara att när man kör ut något då brukar man ha betalt först, man brukar få en fraktsedel efter att man har tagit emot något.... Kärringen hänvisade oss till kundtjänst så vi lämnade alla våra saker på bandet och gick... (inte så glada)
I kundtjänst stod en jättetrevlig tjej som utan att bråka satte in 500 kronor på ett kort som vi kan använda till och med 2007-12-31. Medan vi väntade på vår tur i kundtjänstkön, läste jag i papprena där set stod att vid leverenas till en ö (tada! Gotland är en ö) så måste betalning ske i förväg. Därmed kan man ju ha antagit att det var betalt.
Efter vi hade varit vid kundtjänsten fick jag lust att gå tillbaka till kärringen och känga upp den jävla fraktsedeln där solen inte skiner....

Kommentarer
Postat av: Pappa

Upps
tänk på ditt blodtryck Hannah.

2007-07-07 @ 18:19:21
Postat av: Hannah

Pappa: tss det är lungt

Postat av: La famiglia

Hannah du kan inte ha några problem med ditt blodtryck; du har ju hund. Och jag är ju ett levande bevis på att hundägande sänker blodtrycket. Och visst är det skönt att ha rätt. Även om du inte fick placera en fraktsedel i ryggslutet på kärringen.

2007-07-07 @ 23:16:27
URL: http://liteavvarje.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

La: jag ligger ibland lite högt i BT i stressade situationer, men inte annars.
Den där jävla kassörskan borde få en fot i rövern!

2007-07-08 @ 16:23:07
URL: http://takycard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback