Raduno 2007

I dag blev en lika lyckad dag som i går. Tänk så trevligt det är med hundutställningar, trevliga människor och mysiga hundar. och vädret... vi hade i alla fall tur med vädret. Tristan bestämde sig för att inte halta i dag därmed var vi in i ringen och gjorde vårt bästa, vilket inte räckte särskilt långt... Men det var trevligt att i alla fall få vara inne i ringen.
Domare var René Willes
Kritiken löd: Något oläsligt lågställd. mycket bra huvud med härlig bredd och utmärkt nosparti. bra kropp. rör sig bra från sidan men brett fram och något trångt bak. utmärkt päls.  
Vi placerade oss ej i championklassen där 9 championhanar deltog, men vi fick ett CK och därmed fick vi ta ett par varv i ringen till när det var dags för Bästa hane, och inte helt otippat placerade vi oss inte där heller. ;) Championklassen vanns av snyggingen Gillenias Leon som sedan blev BIM. BIR blev urgulliga Shibumis Parma. I går var det ombyttaroller, Leon BIR och Parma BIM.

Även i dag blev det en hel del foton. Datorn och kameran håller som bäst på att läsa in fotona.

Dagen avslutades "som vanligt" med fika. Småkakor, bullar, muffins och flera olika sorters kladdkakor bjöds det på. Så trevligt så! Tänk vilka trevliga och underbara människor vi har lärt känna genom hundarna och våra bloggar! 

Min lilla prins är jättetrött, i morgon lär han sova hela dagen så då gör det inget att jag jobbar. Förövrigt har han skött sig näst intill exemplariskt. Han gruffade lite inne i ringen, men det är inget som inte köttbullar kan råda bot på. Tristan kändes mer avslappnad, funderar på om tälten spelar en roll där, att han i tältet kommer undan på ett annat sätt än när han sitter i buren med bara en filt över... 

Årets Raduno var väldigt bra organiserat och en mycket trevlig tillställning. Ett stort tack till SLRK:s styrelse som anordnat en suveränt trevlig dag.    


Något som förvånade mig i går var att domaren i konkurrensen för bästa tik plockade bort samtliga championtikar. Så Utzi som vann championklassen hade inte så mycket för det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback