Bland tomtar och troll.

Var på fest i stockholm i går, i dag är jag seeeg och trött. Känns som om jag har druckit på tok för mycket, dansat hela natten och kom hem krypandes 04.30 i morse.
Fast i verkligheten drack jag en halv flaska vitt vin, satt i en soffa och socialiserade med folk och hemma var vi vid 23.05. Är det kanske så att jag börjar bli gammal?

När vi kom till sthlm mötte vi upp Joakims kompis Karin, sedan gick vi till Lush och köpte badbomber till födelsedagsbarnet och jag passade på att köpa en ny burk av jordens bästa hårinpackning: Marilyn. Sedan begav vi oss till Mique och köpte ännu en present i form av en gigantisk badanka. Därefter blev det sushi inne på hötorghallen sedan tog vi tunnelbanan ut i föööörorten Vårberg.
Hej äckliga förort och mijlonprogramshus! Det blev ganska snart hejdå äckliga förort och miljonprogramshus. Festen var mycket trevlig med trevliga människor men efter 21 begav vi oss mot T-centralen för att hinna med 22.10 tåget. Tåget var det snabbaste tåg jag någonsin åkt med, tittade på klockan 22.20, blinkade till och helt plötsligt var vi i uppsala, snabbt tåg va?! eller så var det jag som somnade. Jag är en enormt kvällstrött människa, vid 21-22 tiden ringer min sovklocka konstant.  


Kommentarer
Postat av: La famiglia

Ja, Vårberg är väl ingen hit. Men det finns andra, bättre förorter. Jag vet minst en.

Postat av: Hannah

La: vårberg var verkligen "in the getttttoooo!"

2007-05-08 @ 08:42:12
URL: http://takycard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback