I går och i dag

Har inte riktigt haft tid eller ork att uppdatera bloggen sedan i fredags. I fredags kväll kom som sagt svärmor och svärfar på besök. Det blev fika och prat men eftersom jag skulle upp 05.30 på morgonen därpå för att jobba kröp jag i säng vid 23-tiden. Men inte fan kunde jag somna, jag som så sällan har svårt att sova. Sista gången jag kollade på klockan var 01.30. När klockan ringde 05.30 kände jag mig som en död sill. Funderade på hur jag skulle orka en hel arbetsdag med så lite sömn. Till min förvåning var svärfar redan uppe och donade så jag behövde inte gå ut med Tristan innan jag åkte till jobbet. 
Arbetsdagen gick väldigt fort, hade tre nya patienter som det fanns hyllmeter av journaltext att läs och massor att göra. Så någon frukost (äter alltid frukost på jobbet när jag jobbar dagpass, vi betalar 100 kr/månad till en frukostkassa) hann jag aldrig äta. Lagom till lunch var jag klar med "allt" som skulle göras. När jag kom hem efter jobbet var endast Trisse hemma, J och svärföräldrarna var ute på äventyr.
Till min förvåning stod det två nya lampor i våra vardagsrumsfönster, två nya lampor som jag har spanat på i flera månader och som är såå snygga. Snälla svärmor hade köpt dem till oss i inflyttningspresent. Så
här ser lamporna ut. Fast vita och snygga. Det blev helt nya fönster. Lite nya blommor och gardiner så blir det ännu snyggare.
I dag har jag haft sovmorgon till 09, frukosten serverad och Tristan rastad. Det är inte varje dag.. Svärföräldrarna är nu ute på äventyr i stora staden, de återvänder till gotland i eftermiddag/kväll. Nu ska jag och J ta med oss Trisse på en liten prommis. Vid 13 börjar jag jobba. Egentligen börjar jag 13.30 men eftersom jag ligger 3-4 h back i flexen pga fredagens ledighet så flexar jag in 30 min tidigare i dag.

ha en trevlig dag.    

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Jättefina lampor. Antar att dom visste att ni ville ha just de lamporna, eller hade det slumpat sig så..?

Postat av: La Famiglia

Inte fan fick jag upp några lampor när klickade på länken, så jag var ju tvungen att åka förbi utanför och titta upp i fönstren. Där såg dom ju fina ut.

2008-04-13 @ 22:38:58
URL: http://hundblues.blogspot.com
Postat av: Cavvetjejerna

Schyssta svärföräldrar! Kul med överraskningar... Lamporna är jättesnygga

2008-04-15 @ 09:18:24
URL: http://cavaliersajten.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

Yvonne: jag hade visat lamporna för min sambo och pratat om lamporna med min svärmor så sambon visade svärmodern var de fanns att köpa

2008-04-15 @ 16:45:05
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: Hannah

La: skumt.. ni är välkomna att titta på lamporna innefrån också

2008-04-15 @ 16:45:48
Postat av: Hannah

cavvegirlsen: ja det är alltid roligt att överraska

2008-04-15 @ 16:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback