Lillgrisen

dvs Tristan, tycker att han förtjänar ett eget blogginlägg.
Min lille prins har lyckligtvis blivit bättre under denna vecka. Han är fortfarande sned på huvudet och mungipan hänger men inte lika mycket som tidigare. Han är inte heller lika snubblig och struttig, dvs ingen fyllehund längre. Förut kunde han ramla omkull ibland men nu har han mer kontroll på kroppen. Han är lika pigg och glad som vanligt, fina fina Tristan. I och med detta har det inte blivit några långprommisar på länge, kan tänka mig att hans kropp har lite långprommisabstinens.
Vi hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll och att ansiktsparesen släpper helt. Detta innebär dock att det varken blir gotland eller högbo för vårt lag. Det är jättetråkigt att inte kunna ställa på vare sig gotland eller högbo eftersom det är så jäkla roligt med utställningar, men men sånt är livet. Och jag känner mig inte så sugen på att åka till gotland utan att visa Tristan och mamma vill inte åka själv så hon kastar nog in handduken hon också. Får se om jag eventuellt kommer till Högbo bara för att kolla, kan vara rätt skönt att glida runt och bara titta. Vi lägger nu utställningskopplet på hyllan och återkommer förhoppningsvis nästa vår/sommar.

Istället för utställningskopplet ska vi ta fram saxen och klippa ned Tristan totalt, uhh hemska tanke, anser nämligen att en lagotto ska se ut som en lagotto men detta är nödvändigt, han behöver få helt ny päls. Just nu är han en stor tovboll och det känns lönlöst att stå och reda ut tovor när han ändå ska klippas ned. Skulle behöva en klippmaskin för att få ett jämt resultat, får se när jag kan få tid att åka förbi Lotta och låna. Skulle kunna ha klippt ned honom tidigare i veckan men jag tycks skjuta på det, å så har jag inget trimbord i dagsläget (se tidigare inlägg). Men ju fortare han blir nedklippt desto snarare kommer det ny päls. Klipper jag ned honom nu växer det ut en del till hösten och vintern så att han slipper frysa då.  

Kommentarer
Postat av: Mams

Här är fler som ska klippas ned ......

får se om jag tar det idag eller imorgon.

Postat av: Hannah

Mams: problemet för mig är att jag inte har något trimbord just nu

2008-08-23 @ 10:45:39
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Mams

Använd köksbordet då, med en blöt handduk att stå på ......

2008-08-23 @ 14:51:06
URL: http://bippeliboppen.bloggagratis.se/
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

SÅ skönt att Trisse är på bättringsvägen det är huvudsaken,utställningar kommer det flera av...

Ta hand om varandra,burra in näsan i gosepälsen och bara myyyyys!

Kramis

2008-08-23 @ 19:04:52
URL: http://www.ackebus.bloggagratis.se
Postat av: Tito

Härligt att höra att du är på bättringsvägen. Matte tycker också att jag behöver klippas ordentligt. Synd att vi bor så långt ifrån varandra vi har ju en klippmaskin då hade vi ju kunnat ha en klippkväll.

2008-08-23 @ 19:50:16
URL: http://lagottotito.blogg.se/
Postat av: Ofelia

Jippiii vad bra att du är bättre, blev så orolig när jag hörde att du inte var riktigt bra. Det som också är bra är att så kan det snart kan planeras en ny tryffelkurs. Kanske redan till våren?!



Kramis

2008-08-23 @ 21:38:06
URL: http://lagotto-ofelia.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

Mams: det var min plan, tidigare lade jag min plastbeklädda filt med plstsidan uppåt. Säger det funkar.

2008-08-23 @ 23:27:47
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Hannah

Tessan: japp huvudsaken är som du säger att han blir bättre och att han mår bra. Utställningar kommer i sista hand

2008-08-23 @ 23:28:57
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Hannah

Tito: ja det är lite väl långt att åka för att låna en klippmaskin och ha en klippkväll. Vi får ha klippkväll på varsitt håll.

2008-08-23 @ 23:30:10
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Tristan

Ofelia: jag är ännu inte riktigt bra men jag är bättre. klart att vi kan ha en liten tryffelkurs till våren. Ska säga åt matte att boka in det :D nosgos

2008-08-23 @ 23:31:55
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback