Dagens aktiviteter.

I dag var Tristan, J och jag inbjudna på fika hos Camilla och Ragnar med vovvar ute i Ljugarns-trakten. Och vi är inte de som tackar nej till fika. Det blev en väldigt trevlig fikastund med det trevliga värdparet och deras behagliga hundar. Tristan var ypperligt nöjd med att ha en massa snygga flickor omkring sig och med att strutta omkring på tomten för att nosa och kissa runt lite.
Med oss hem fick vi tryffel och jättegott tryffelsmör som vi senare under kvällen avnjöt på toast. Jättegott!
Tack så mycket Camilla och Ragnar för tryffelsmöret, tryffel och för att vi fick komma och fika i ert trevliga sällskap. Ni är närsom välkomna till oss i sthlm. 

När vi begav oss tillbaka in till Visby tog vi en sväng förbi inne i innerstaden för att spana på medeltidsmarknaden då det var invigning av medeltidsveckan i dag. Vi parkerade på öster och tänkte sedan ta en genväg nedför en rätt brant slänt. Vad gör Tristan? Jo han sätter sig ned på baken och åker nedför. Han såg inte klok ut och vi höll på att garva ihjäl oss. 
Vid medeltidsmarknaden spatserade vi runt en stund, Tristan hittade ett stånd med nybakat bröd som tydligen luktade väldigt gott och Trisse hade inga som helst planer på att gå vidare. Sedan sprang vi på Edvin och Nora + Edvins tvillingbror Aron med frun Linda. Dessa personer hade full medeltidsmundering på sig. Efter en stunds socialisering spatserade vi vidare och for sedan hem för att få maten serverad.  

Nu ligger Tristan vid mina fötter och drömmer, skulle tro att han drömmer om lagottodamer eller tjusiga engelsk setterdonnor.

Som vanligt hade jag med mig min kamera vid dagens aktiviteter men tog jag ett endaste kort? Nope!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Har ni koll på vädret?

Ett riktigt oväder på gång med stormbyar som kommer att drabba er eventuellt.

2008-08-03 @ 22:46:27
Postat av: Hannah

Pappa: så du menar att det kanske kommer att gunga en del när vi åker med båten?

2008-08-04 @ 10:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback