Summan av kardemumman

Nu har det blivit så där igen, att jag inte har orkat uppdatera.
I fredags kväll dök hela La Famiglia upp. Det grillades, trycktes i sig mat, fikades och hades en allmänt trevlig kväll.
Lördag morgon innebar att väckarklockan ringde tidigt. Frukost intogs och hundarna och saker packades in i bilarna. Därefter brummade vi mot askersund. Mellan regnskurarna tittade solen fram men trots det ojämna vädret hade vi som vanligt en supertrevlig dag. En massa trevliga lagottomänniskor att socialisera med. 
Hur gick det för Tristans lag då? Jo Tristan placerade sig 5:a i chkl med ck och oplacerad i bhkl. Domaren sa att Tristan släppte i ryggen i rörelse.  

Kritiken: Stabil och vältypad. Bra huvud. Kraftfull hals. Snygg överlinje, goda vinklar, utmärkta rörelser. Ing-Marie Hagelin. (Själv får jag inte ihop det där med snygg överlinje och att han släpper i ryggen)


(Inte jordens bästa bild men han är så söt med tungan som sticker ut)

Men vi är i alla fall glada för att vi fick ett finfint ostknivset från sagaform för vårt ck. 


Sötnosen Rossi

Fick även tillfälle att se och mysa med Maries barbet Dolores Haze. Hon var det ljuvligaste jag skådat på länge. Tyvärr hade jag missat att ladda batteriet i kameran. Så det blev inga bilder på denna lilla chokladbakelse. Det blev över huvudtaget väldigt få bilder.


När mamma och Fixa var inne i ringen sken solen

Väl hemma igen dök mina brorsöner Malthe och Wincent upp, det var inplanerat att de skulle sova över då storebror med fru skulle på kräftskiva. Medan barnen lekte, motade vi ut den kvinnliga delen av La famiglia på promenad med hundarna (i spöregnet) och vi som blev kvar i stugvärmen lagade mat och bakade efterrätt. Jordens godaste chokladtårta (om jag själv får säga) lyckades jag få till. Sedan hade vi en fortsatt trevlig kväll.

På söndagsmorgonen fick vi lite sovmorgon men jag vaknade av att Malthe som låg över oss i våningssängen låg och pratade för sig själv och sa "kan någon hjälpa mig ned, tack!" Frukost intogs och därefter en tur i skogen följt av fika. Sedan packade La Famiglia ihop sina saker och styrde bilen hemåt. När de åkt for J och jag in till Örebro för att fika med Daniel, Maria och Martin. Kvällen spenderades sedan slappandes i soffan.

Kommentarer
Postat av: Ulrika Jönsson

Håller med dig angående domaren hur kan han ha en snygg äverlinje och släppa ryggen i rörelse. Nåväl domarn dömmer..... Han ser jättefin ut på bilderna som du har i din blogg. Ni tycks ha haft en jättetervlig helg trots väder och konstiga domarkommentarer och det är ju viktigast.

Själv var jag i Torneå (Finland ) som supporter till mina lagottovänner i lördags i skitväder och med för lite kläder på mig så nu ligger jag hemma i förkylning men det är värt det vi hade sååå trevligt.

Postat av: La famiglia

Ja, fy fan vad trevligt vi hade. Tack för den trevliga helgen.

2008-08-12 @ 16:34:43
URL: http://hundblues.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback