Julfin

Tristan skulle behova få sig ett julbad, bli lite kammad och tovutredd, få klorna klippta osv. Frågan är dock när jag ska hinna med det. Får nog bli nästa vecka när vi är hemma hos mamma och pappa.
 I morgon är jag ledig men har en massa andra saker att göra. Har ännu inte köpt en endaste julklapp så det måste jag ta tag i i morgon. I år ska vi dock bara köpa julklappar åt barnen dvs Malthe och Wincent. Skönt att inte behöva jaga runt för mycket. Att köpa till M & W är aldrig svårt. Ska dock köpa julklappar åt J också, har ingen aning om vad jag ska hitta på till honom.. 
Ska även och besiktiga bilen under eftermiddagen i morgon, den lär ju aldrig gå igenom... :P Alltid är det något.. Innan besiktningen ska jag släppa in städerskan. Det känns dock som lite bortkastade pengar med städning den här tiden på året, måste ju dammsuga var och varannan dag i alla fall. Tristan drar in så jäkla mycket grus och skit. GE MIG MINUSGRADER! tack! Förra städningen ska enligt rykten bli gratis eftersom vi ringde och gnällde om att de hade lämnat soporna i hallen som Tristan sedan slaktade... Den städningen var om något onödig. Detta med tanke på att det dagen efter kom en massa lagotto instormandes i lägenheten. En lagotto = skitigt, många lagotto = ännu mer skitigt om det nu går. Men ack så trevligt besök var det. :D Jag hoppas att de snart vill komma och smutsa ned igen.. Fast jag vet någon som inte tänker komma på besök förs det är sommar och torrt. Komma och påstå att det är smutsigt i sthlm. ;) Jag är glad att jag har en hund som är brunskimmel som smutsen inte syns på...   

På tisdag ska även jag bli julfin. Har lyckats få en tid hos min frisör. :D Kan behövas..

Tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: mia

Ha ha ha där fick du mig.... Men det är faktiskt sant Stockholm är smutsigt. Fast just nu är det skitigt även i Skåne. Ge oss lite frost tack.



Kram

2008-12-17 @ 22:36:13
Postat av: Hannah & Tristan

Mia: ja det är ärtt skitigt här, m,en det är det överallt. vi vill ha snö, den får gärna kommapå måndag, helst på eftermiddagen när vi landat i örebrotrakten. kram

Postat av: Erika

Vi kommer snart få slänga vår hallmatta eftersom vår söta lilla gullklimp envisas med att vandra in innan han tagit av sig skorna, här är det smutsigt.



Åker upp till Öret på söndags, vi får höras så vi kan fika lite. =)

2008-12-18 @ 14:08:45
Postat av: Hannah & Tristan

Erika: hmm ja det kanske är lättare att kontrollera hundar än barn.. S



jaa vi måste ses.. tänkte på att jag borde ringa dig för att höra när ni åker uppåt.. Men då får vi höras.. På tisdag ska jag klippa mig på morgonen, sedan köpa lite julklappar efter det vill jag nog fika.

2008-12-18 @ 15:33:26
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback