Passiviserad och uttråkad.

Fick i går kväll ännu en ordentlig smärtanfall när jag försökte resa på mig. Det gjorde så ont att jag höll på att svimma och kräkas. kvällen spenderades i sängen läsandes en bok eller datandes. Dagen hittills har spenderats likadant med en bok eller datandes. Ska väl strax pallra mig ut med Tristan på en liten prommis. Stackars Tristan som inte får några långprommisar. I morse var J tvungen att hjälpa mig på med kläderna, speciellt strumporna finns inte en chans att jag kan böja mig ned. Synd att det regnar ute och är svinkallt, annars hade jag klarat mig utan strumpor. Funderar på om jag ska försöka mig på att duscha om en stund, frågan är om jag får på min kläder igen.

Det är meningen att jag ska jobba i helgen men just nu ser det rätt mörkt ut på den fronten...  Har bokat tvätttid tills i eftermiddag men den får jag ta och boka om, kan inte bära ned tvätten till källaren. Måste nog ta och släpa mig till apoteket för att köpa smärtstillande efter att jag har varit ute med Tristan.

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Bara du rör på dig så mycket du kan och orkar, så släpper det fortare.

Postat av: Monkan

oj oj oj sikket elände. Jag tycker du gördetbrasom kommer dig ut med Tristan.Krya på sig

2008-06-11 @ 23:39:45
URL: http://lagottokrullet.blogg.se/
Postat av: Hannah

Yvonne: japp jag rör på mig så mycket jag kan. men för mycket rörelse resulterar i mer smärta, då måste jag lägga mig ned och vila.

2008-06-12 @ 10:05:47
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Hannah

Monkan: ja det är ett elände att ha ont i ryggen och jag har inget val, Tristan måste ju ut. Det är både på gott ont.

2008-06-12 @ 10:06:49
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback