Tisdag

Det ser ut som om det är på väg att klarna upp ute, väntar mig att när jag går in på jobbet i eftermiddag då kommer solen titta fram. Tristan ligger ute på balkongen och spanar samt snosar runt i ljungen så att hela nosen är full med små ljungblommor. Lila klär även herrar säger Tristan, man måste vara modemedveten när man är östermalms/vasastangotto!

image310

image311

Vad sa du matte? sa du GODIS?

Kommentarer
Postat av: Ulrika Jönsson

Vilka underbara huvudbilder!!!!! Han är ju bara sååå vacker Tristan (min Tito är ju också skimmel...kan det vara färgen eller???? som gör dem så vackra?)Har pecis krypit upp från sängen efter en stunds vila med vovven. Skönt att vara hemma och mysa med vovven och kurera sin förkylning istället för på jobbet. Kan det vara mysstunderna med vovven som gör att jag känner mig piggare? Tänk vilken medicin en lagotto kan vara.
Förresten såg jag den italienska tryffelfilmen nu i helgen och den finns för utlåning till aktivitetsombuden genom klubben (man bokar den genom klubben) ett tips till er i storstan som du kan ta med till ert aktivitetsombud.Boka filmen genom ombudet och ordna med visning den är klart sevärd tycker jag.

Postat av: Hannah

Ulrika: ja visst är han vacker min lille prins! :D Det kan vara färgen eller det faktum att de är släkt som gör dem så vackra..
ja lagotto är rena lyckopillret!
Bra tips om filmen, det ska jag tänka på om sthlms aktivitetsombud får tummen ur någon gång.

2008-03-11 @ 12:43:18
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: La famiglia

Huvudet på sned, släktdrag eller rasdrad? Jag vet i alla fall en annan lagotto som också lägger huvudet på send, i synnerhet när man pratar med henne. Vad gäller aktivitetsombuden i Stockholm verkar det som om tummen växt fast i ryggslutet. Det har ju inte hänt ett jota sedan i november. Hannah, man kanske borde göra något.

2008-03-12 @ 09:10:57
URL: http://hundblues.blogspot.com
Postat av: salma

Tristan så söt du är med damm på nosen =)

2008-03-12 @ 10:34:13
URL: http://salma.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

La: Ja det kanske är ett släktdrag! De är väldigt söta när de gör så...
Ja man borde verkligen göra något åt saken

2008-03-12 @ 17:24:33
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: Tristan

Salma: jag är alltid söt! speciellt med ljung i mustachen

2008-03-12 @ 17:25:26
URL: http://takycard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback