Söndag

Då var det söndagkväll igen. Sitter och lyssnar på min kalvstek som puttrar på spisen. Den har puttrat en bra stund nu och den är inte klar än på ett tag. Här blir det middag sent... Men anledningen till det är bara trevlig.

På förmiddagen for nämligen Tristan och jag ut mot förorten och plockade upp Sussi och Ia sedan for vi mot Järvafältet. Där blev det långprommis i cirkus 2-2,5 h. Medan vi gick övergick regnet till snö, och det snöade inte lite heller. Tristan som älskar snö blev totalt stollig. Det letades även tryffel och plaskades i vatten, i sann lagottoanda.
När vi kom åter till bilen var vi alla fyra dyngsura, frusna och rätt trötta (förutom Tristan som var helt stissig av snön). Hemma hos La famiglia bjöds det på varmchoklad och rostat bröd. Mums när man är frusen. Medan vi fikade och hade trevligt så "försvann" Tristan, när vi hittade honom låg han på rygg i soffan med huvudet i Ls knä och njöt av att bli kliad på magen. Mmmmysgotto
Tack Sussi (och resten av La Famiglia även om jag bara träffade er kort) för en trevlig dag.

Woho! nu är köttet snart uppe i 60 grader.. Dags att skala och koka potatis. J som varit på kurs med jobbet i helgen är säkert trött men jag kan nog lura honom att skala några potatisar..

Tjing Tjing!

Kommentarer
Postat av: laurence

jag blir avundsjuk att ni har snö. Här i Skåne är det bara blåst och regn.

Postat av: Hannah

Tyvärr så ligger inte snön kvar.. :P Snö och is = mindre smutsiga hundar..

2008-11-16 @ 18:34:29
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: La famiglia

Jasså du steker kalvsteken i gryta på spisen. Det är riktigt traditionellt. Det borde kunna bli rätt saftigt om man gör så. Blev det bra? Lyckades du göra någon god sås?

2008-11-16 @ 19:40:36
URL: http://hundblues.blogspot.com
Postat av: Hannah

La: mm köttet blev mycket saftigt och såsen blev muuuummmma! mycket mumsigt!

2008-11-16 @ 19:46:40
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback