Naturligtvis

valde Tristan ostbågen..
3 försök, 3 dagar i följd alla med samma resultat

Dessa val

I går bedrev jag en liten studie av och med Tristan...
Jag höll en frolic i ena handen och en ostbåge i andra.
Vilken tror ni att han valde först?

Att gå fint

Var i början svårt nöjd med Tristans nya stil: att gå fint vid mattes sida. 
Nu är jag inte riktigt lika nöjd längre, detta med tanke på att han som sagt går ett halvt steg bakom mig och byter sida väldigt ofta. När han byter sida är han varje gång på väg att fälla krokben på mig. Any day now... så kommer jag ligga raklång på backen 


Är det en valp?

Har de senaste veckorna mött flera personer som sagt att Tristan är så söt och fin, sedan har de frågat om det är en valp?

Tomt

Denna helg bjuder på besök från Lund. Lundarna är i kväll på en släktings 60-årsfest. 
Erbjöd mig att köra dem dit, Tristan fick vara hemma under tiden. När jag kom hem igen låg marimekkoskålen som jag glömt framme, omkullvält och all lakrits var uppäten..
HUNDJÄVEL! 

Tristans nya stil

När man är ute på prommis med Tristan har han en tendens att dra jäkligt mycket. Ibland drar han mindre och ibland är han rent förjäklig! Men sista tiden drar han knappt något överhuvudtaget. Utan han går snällt vid min sida, ibland så nära så att han nästan fäller mig.
Allt detta för att jag har frolic i fickan. Och när han tycker att han har fått för lite frolic, går han ett steg bakom mig och puttar på mitt lår med nosen. 
Stolle!

Vad gör man inte för lite godis.. 

I helgen skulle mamma, Lotta och jag ha åkt till utställningen i sundsvall men det har vi ställt in. Fixa har kliat bort halva ansiktet, Lotta har gort illa sin ena axel och jag har varit magsjuk i veckan och känner mig inte hundra plus att jag har tusen grejer att ordna med i helgen, plus att vi får besök så att jag prioriterar att vara hemma.


RSS 2.0