Plaskar vidare.

Jag fick som jag ville i går. Vi hamnade på stranden i Ardre. Den stranden är helt klart min nya favoritstrand, den kommer på en klar andra plats efter Norsta auren. Har övat på att stå på händer i vattnet och det börjar gå bättre och bättre. I går var det inte längre några maneter i vattnet = mycket trevligare att bada. 

I dag hamnade vi inte helt otippat på samma strand. J och jag hann plaska i vattnet i 20 min sedan gick solen i moln och en massa mörka onda moln flög över oss. Det var dock varmare i vattnet än i luften. Det blev ingen längre stund på stranden i dag eftersom solen lös med sin frånvaro. Istället for vi till Syssne och köpte smaskig fisk till middag. Tillbaka i Visby så mötte vi upp Gabbi för att ta en fika och uppdatera oss på vad som händer. Hon har lovat att hon ska försöka komma och titta på utställningarna här i augusti, det gick ju så bra förra året när hon gjorde det. Hon får vara vår maskot. Nu ska jag plocka in tvätt medan resten av familjen är ute på kvällsprommis med Trissenisse.  

Ingen koll.

Vet knappt vad det är för dag i dag. Att ha semester är farligt, har verkligen ingen koll alls. I måndags blev det inget badande eftersom vi var rätt brända både J och jag. Istället blev det en sväng på stan, dvs inne i Visby. Där fick vi tillfälle att gnälla över alla jäkla turister som var överallt (vi är då inga turister ;P ).
I går var vi och badade igen, denna gång i Gnisvärd. Tristan fick stanna hemma eftersom hundar inte är välkomna på den stranden trots det var det flera hundar på stranden. Nu får det inte bli något mer bad för herr Trissenisse, han är på tok för fluffig, pälsen måste lägga sig tills nästa helg.
I dag röstar jag för en dag på stranden, får se om jag får min vilja igenom. Att åka till norsta auren är på tok för långt och omständigt, då skulle vi ha åkt tidigare. En ny favoritstrand är den i ardre, dit tar det inte lika lång tid att åka. Ska lägga mitt veto på det! 

Plask plask!

Grilltajm


Grillmästare Edvin.


I väntan på maten


Tristan med svärföräldrar kom för att hämta oss. Trisse fick hälsa på Edvin och Noras dvärgschnauzer Grålla (?) Han blev fasligt kär i henne. Men hon visade vart skåpet skulle stå..


Så Tristan gossade med Edvin istället.

(Om någon undrar vad Tristan har på benet så är det en strumpa. Han har ett litet sår på benet som han slickar och slickar på så att det blir ännu större, med en strumpa över kan han inte slicka på såret)

Bad vid Ardre


Busa med tennisbollen medan pälsen torkar


Gräva i sanden är också kul


Döda tennisboll!


Sötnos


Kasta då


Plask plask


plums


Tristan plaskar vidare

Fårö i lördags.

Min favoritstrand här i världen (i alla fall sverige) ligger på Fårö och heter Norst auren.


Sand


Hav


Strand


Vågor


Plaska i vattnet


En trött Tristan

Bad & maneter

I går for vi till ett bad i ardre-trakten. Jättefin strand och inte allt för mycket folk, men en jäkla massa maneter. Tristan fick följa med då hundar är välkomna. Tristan, han simmade och simmade och simmade. Bada i havet is the shit så att säga. Vi träffade även på en liten lagottotjej på 16 veckor. Men när hon råkade lukta på Tristans (heliga) tennisboll fick hon veta att hon levde. INGEN rör Tristans tennisboll (förutom vi då). Vad han skällde ut henne, och på henne lät det som om han tog död på henne fast han i själva verket inte rörde henne.
På kvällen var J och jag hembjudna till Edvin och Nora för att äta mat och dricka vin/öl och spana på deras hus. det var väldigt trevligt att träffa E & N, maten var suverän och huset finfint.  

i dag ska vi nog ta en sväng på stan, sola ska vi inte göra i dag. Jag är röd som en kräfta, min rygg gör ont, så solen ska jag undvika ett par dagar. J är också röd men hans rödhet blir snart brun. Tyvärr är det alginvasion på g så snart kan vi säkert inte bada i havet :P 
Nu ska jag se om jag kan slänga in några bilder. De får dock bli obearbetade... 

PM

till askersund ligger nu ute. 39 glada lagottos är anmälda!
I går kväll när jag kom hit till ön och fick träffa Tristan för första gången på flera dagar insåg jag hur långhårig han är. Har med mig mitt hundvårdskit så någondag snart lär det bli lagottovård. Klipp och tovutredning står på dagordningen.

Nu

drar vi till fårö för att plaska i vattnet. Jag har min favoritstrand påfårö! Trissenisse får vara hemma med lillebrodern!
Vi får hoppas att det inte är någon algblommning på min favvostrand.

Woho!

Nu har jag 4 veckor semester :D Det finns en risk att det bli lite dåligt med bloggning alla fall i perioder...
Nu är det packning som gäller. När man åker bil kan man ta med sig så mycket mer..

Dan före dan

Nu har jag endast en sketen arbetsdag kvar sedan är det semester :D
Hurra hurra! I morgon kväll far jag över till Gotland, vi får se hur länge vi bli kvar där. Jag hoppas att det fortsätter att vara fint väder så att jag kan bada en massa. Tristan fick ju som sagt bada i går, de hade hittat ett bra badställe för hundar vid Ardre, det hade varit 100 gånger bättre än det andra stället som vi var och badade vid i juni.
Egentligen borde jag nog packa men orkar inte riktigt, hinner med det i morgon...

/Lagottosugen

Dagens

lagottorapport från gotland berättade att det hade badats i havet. Tristan hade jagat och hoppat i vågorna.
Så lycklig så! Men jag tror att han hade varit ännu lyckligare om jag hade varit med.


Ensam igen

Nu har mina gäster åkt hemåt. Det var trevligt att ha dem här även om vi inte hann umgås så mycket eftersom jag jobbar. I går kväll gick vi till greken/cyprioten på hörnet och åt helt suverän mat. Jösses vad gott det var. När vi var mätta och belåtna gick jag hem och slappade (trött) medan familjen E åkte till Gröna lund och roade sig ett par timmar.

I går for Tristan och J till gotland, sitter och funderar på när jag ska åka dit. Tror det får bli på fredag, får ta båten som går på kvällen eller natten. Skulle behöva tvätta lite innan jag åker men hinner jag inte det får jag ta med mig tvätten, har hört att de har tvättmaskin på gotland också. Jag kommer ta med bilen över så då kan jag släpa på hur mycket jag vill. Det är onödigt dyrt att ta med bilen men samtidigt så behöver vi inte vara beroende av Js föräldrar utan kan åka som vi själva vill. + att jag har porslin på gotland som är lättare att ta med i bilen än att släpa på. + att J inte var så smart och tog inte med sig så mycket mat till Tristan så nu måste han förmodligen köpa en säck mat på ön, de hade inga små påsar utan endast 15 kg påsar och det är det garanterat enklare att ta i bilen än på båten och båtbussen *S* 

Natten till i går så sov Tristan i sin nya bur hela natten, han gillar verkligen den. Kanske ska släpa med den också. Förövrigt så är det jättekonstigt och tomt när inte Tristan är hemma. Ingen att gosa med och ingen att promenera med.

Nu har jag endast 3 arbetspass kvar tills semestern :D

skiftbyte

i besöksfabriken!
I eftermiddag får vi besök igen, besöket tänkte stanna ett par nätter. Jag jobbar och J + Trisse åker till Gotland i morgon så besökssällskapet får roa sig själva. Sällskapet består utav Erika hennes man Erik och deras 2 barn, Ylwa och Alvar. Ska bli jätteroligt att träffa dem, det var ett bra tag sedan.. 

J har påbörjat sin semester men var tydligen inte klar med allt så nu sitter han ett par timmar på kontoret. Innan han gick dit tvingade jag med honom till granngården för att vi skulle köpa en canvasbur till Tristan. Hittade en snygg camobur, en sådan som Salma har. Så snygg så! Lite lättare att släpa på än den andra buren jag har i bilen. När jag fällde upp buren här hemma gick Tristan in i buren på en gång. Nu ligger han och snarkar där inne, har inte ens hunnit lägga in något att ligga på.  


Vilken trevlig helg

vi har haft!
I fredags kväll kom mamma, pappa och tjejerna. Vi pratade och hade trevligt. Lördags morgonen började vi med en prommis som innebar ett besök på bageriet för att köpa frukostbröd. När frukosten var uppäten och vi hade piffat till oss så dök familjen Hobbelberg upp och likaså spöregnet. Vi fikade lite och när vi väl skulle bege oss till skansen upphörde regnet och solen kom fram. Det tog sin lilla tid att gå till skansen men vi gick förbi nybrokajen och spanade på fina båtar. Skansen innebar god mat och en massa djur. Vi spanade på älg, säl, björn, visent + en massa massa andra djur. Men framförallt så tittade vi på vargen och dess söta vargungar som var cirka 8 veckor. Gud så söta dom var! Malthe och Wincent fick åka karuseller och var överlyckliga för det. Sedan styrde vi kosan hemåt eftersom vi hade gått i många timmar fick bussen ta oss hemåt. Vi var alla rätt trötta efter dagen och hade ingen lust att laga middag så det fick bli pizza. Malthe och jag satt på balkongen och åt medan de andra satt i köket. På balkongen fick vi även sällskap av Tristan som lyckades knipa åt sig en och annan pizzabit från Malthe.
I dag stod Hagaparken på dagsordningen men vi började med ett besök i Gustavsberg. Sedan mötte vi upp 3/5 av La famiglia vid fjärilshuset i Haga där tryckte vi i oss lunch. Medan Malthe och Wincent spanade på fjärilar med sin farfar, mamma och pappa så gick resten av oss en sväng med hundarna och de fick bada i brunnsviken. Tristan han simmade och simmade och simmade, den lilla uttern. Nu är han trött, ligger och snarkar bredvid mig i soffan. Sedan vårt besök for hemåt så har vi mest bara slappat. Har redit ut en del tovor på Tristan men har minst 3 gånger så många kvar att reda ut.
Nu ska jag sova

Äntligen fredag.

OMG! Tack och lov att det är fredag och att denna arbetsvecka är över. Den har varit djävulsk. Hur mycket överbeläggningar som helst och jouren trycker hela tiden in fler och fler, de patienterna vi har är jättesjuka. I går kväll gick det i ett, hade 7 patienter ett tag 8 som jag skulle hålla koll på, antibiotika som skulle ges och cytostatika som skulle bytas, kände mig som en duracellkanin. Hann i alla fall sitta ned 5 minuter för att få i mig min mat. Men arbetspasset gick i alla fall fort. I dag har det varit mer lagom.. Nu har jag endast 5 arbetspass nästa vecka sedan är det semester! J håller i skrivande stund på och sliter på sitt kontor för att blir klar med sitt innan han går på semester i 5 veckor. På tisdag åker J och Tristan till Gotland, jag lär väl fara dit veckan efter.

Hur som så är det nu fredag kväll, lägenheten är städad och nu väntar vi bara på att mamma, pappa och tjejerna ska dyka upp för att spendera helgen med oss. I morgon får vi ännu mer besök nämligen familjen Hobbelberg, dvs min storebror med fru och barn. Jag har jagat grannar hela eftermiddagen för att boka övernattningslägenheten i 2 nätter, (att planera och ha framförhållning är för töntar) tanken är att bror med familj ska sova i där (de kom på i dag vid 12-tiden att de skulle komma). Men de ansvariga i styrelsen är bortresta så det där med att få tag på nycklar var nästintill omöjligt, men efter många om och men så kan jag få en nyckel i morgon, därför kan hobbelbergs komma först i morgon. Blir för trångt med 6 vuxna, 2 barn och 3 hundar på 61 kvm.

Spöken och hästar

I går eftermiddag gick jag en sväng till odenplan, shoppade lite saker på apoteket och 4 pocketböcker på akademibokhandeln, nya underkläder mm. När jag kom hem fastnade jag totalt i en bok. Nu vill jag bara läsa läsa läsa och inte alls jobba.

Denna morgon började Tristan och jag med att springa vår runda. Har inte sprungit på nästan 2 veckor. Ville inte springa dagarna innan WDS och förra veckan mådde jag inge vidare efter att ha blivit dålig av mat. När vi sprunigt klart rundan och var på väg hemåt kom det en hel karavan av folk på hästar. Förmodligen militärmänniskor, det var säkert 15-20 hästar. Tristan stod och tittade förundrad på dem.
När vi påbörjade vår prommis hemifrån gick vi vå vanliga väg för att komma till skogen. När vi går på trottoaren fick Tristan syn på något i gräsen, som han tvärnitade för och så stod han och urrade på det/den sedan satta han i gång och skällde på vad det nu var han såg, fick med honom en liten bit sedan var det samma sak igen, denne gång var det en plastpåse som fick veta att den levde. Stolle!

Tisdag

har väl egentligen inget vettigt att blogga om, som vanligt. Eller jag har lite saker att gnälla om och tänkte blogga om det i går men då kom J hem så beklagade jag mig för honom istället så nu är det ur världen.
I går kväll skulle Tristan och jag gå långprommis men när vi hade gått en bit blixtrade det till och smällde direkt efteråt så då valde vi att snabbt trava hemåt igen. Tänk om blixten skulle slå ned i oss.

I dag är jag ledig och jag räknar antalet arbetspass jag har kvar tills det blir semester, 8 stycken..
Ska väl inte göra så mycket vettigt i dag, som vanligt.. Hade tänkt tvätta men det var fullbokat i tvättstugan. jag saknar en egen tvättmaskin..Eller vi har en tvättmaskin, den är bara inte inkopplad.
I dag ska jag försöka vara en god vän och höra av mig till gamla kompisar somd et var evigheter sedan jag pratade med.

In i duschen!

What´s new pussycat?

Inte så mycket..
Har jobbat under kvällen, rätt lungt men samtidigt massa pyssel. Bättre lär det inte bli i morgon bitti.
Vi är endast 2 syrror i morgon, lyckligtvis har vi värvt en som går inskolning så att hon går med oss. Två armar och ben till. 
Gissa vem som ska skälla på cheferna på måndag..  jävla puckon, andra bullar lär det bli när våra chefer kommer tillbaka från semestern..

På lagottofronten är det rätt lugnt. Tristan påstår dock att han hade klarat sig utan öronrengörningen men han fick bada som tröst. J var och badade Tristan och när J tyckte att det var färdigt badat, sa han till Tristan att det var dags att gå. Vad gör stollen då? jo han simmade ut och hade inga som helst planer på att gå upp. Stolle!

Nu ska jag duscha och sedan sova, klockan ringer 05.20.

Freitag

Då var det slut på mina två lat-dagar. I kväll och i helgen är det arbeit som gäller. Just nu känns det jäkligt segt att gå till jobbet, jag räknar dagarna till semestern. Om 14 dagar så jobbar jag min sista dag innan semestern. 14 dagar känns om en väldigt lång tid just nu.. J jobbar bara en vecka till sedan funderar han på att sno med sig Tristan och fara till gotland. J har lyxat till det med 5 veckor semester. Lika bra att de rymmer till gotland annars kommer jag bara tänka ännu mer på semestern om de två är här hemma och är lediga.

ha en trevlig dag!

Dagens badpojke

Inlägget kanske ska heta gårdagens badpojke. Får inte internetanslutningen på min dator att fungera men kom i dag på den briljanta idén att föra över fotona på en usb-sticka för att sedan slänga upp dem från J:s mac.

Tristan och jag är precis hemkomna efter en prommis till brunnsviken. Tristan fick bada och jag badade fötterna, det var riktigt skönt i vattnet. Tyvärr hade vi glömt bollen hemma men det gick bra att bada ändå tyckte Tristan. Det kom flera andra hundar som också ville plaska i vattnet. Bland annat en liten cairnterriertik som inte alls ville gå upp ur vattnet. Först när vi gick hemåt och hon blev ensam i vattnet gick hon upp!


Hälften lagotto, hälften utter.


Nej, jag har inga som helst planer på att gå upp ur vattnet.


Men matte, jag vill bada mer... (Detta var innan Tristan dök, stolle!)


Som straff bäddar jag i er säng när jag är blöt. :P

Under eftermiddagen har jag plågat Tristan genom att klippa håret mellan trampdynorna och klorna. Det är riktigt djurplågeri att klippa mellan trampdynorna säger Tristan i alla fall när man är så killig som han är.

WDLRS & WDS

Då ska jag göra ett försök att summera helgen. Påbörjade detta inlägg i måndags och nu är det fredag, men bättre sent än aldrig.

I fredags kväll dök mamma och tjejerna upp. J:s föräldrar var även på plats så vi invigde föreningens grill på innergården. Vi kom inte i säng förs rätt sent och det blev inte många timmar sömn. Vid 02.30 var det en granne som kom hem och Basta som låg och sov i hallen vaknade då och höll låda. Hundjävel! 05.30 ringde klockan. Mamma och jag piffade till oss och packade in allt och for mot Almare-Stäket för WDLRS. Vi hade väntat oss ett trafikkaos och en jäkla kö pga av ryktena om kaoset vid utställningen på samma plats förra året, men det var rätt smärtfritt att ta sig in. Det blev en supertrevlig dag med strålande väder och supertrevliga människor. Det var extra roligt att träffa Bastas syrra Brixi från norge och Fixas syrra Lisa öven hon från norge. Det var dock svårt att hålla koll vad som pågick i båda ringarna.

Jag fick förtroendet att visa Lottas lille norrman, Rossi som är en riktig goding. Domaren tyckte att han var valpig men det blev i alla fall ett rött band som innebär very good. Hur som så är Rossi härlig att visa. Sedan blev det av någon anledning så att jag även fick visa Ia. Ia hoppade, skuttade och var jätteglad att jag höll i kopplet och jag var tveksam till hur det skulle gå inne i ringen, men väl inne så skärpte hon sig och vi fick ett rött band. Därefter var det Tristans tur. Tristan var riktigt på hugget och sprang på så bra så. han höll även på och skällde och hade sig, så har han aldrig hållt på tidigare, vet inte vad det var med honom. Tristan fick ett rosa band, excellent men blev oplacerad bland de andra 16 snygga championhanarna. 

Tristans kritik enligt Agnes Ganami Kertes: On the higher part of the standards, in size. Should be more compact. Good head, good lenght of neck. A little straight up in shoulder. Good hind angulation. Good curly coat. A little narrow hind movement, others flewy correct. 

Några bilder från dagen. 

Rossi, söt som få


Rossi 


En trött Jazz trynar i buren


Son & mor: Magic storms Franco & Florence


Tristan och jag på språng.


BIR & BIM, Bonebreakers Coppertino  & Yllegårdens Com-zan zanzera.

När bedömningarna var slut var det dags för vår sedvanliga fika med smaskigt fikabröd. Därefter rullade vi hemåt för att duscha av oss och hämta upp J för att sedan rulla ut till La Famiglia för att grilla och ha en trevlig kväll med dem och deras gäster Mia och Ulrika. Vid 00-tiden kom vi i säng. Vid 05.00 tyckte Tristan att han behövde gå ut så det var bara att trava upp och ut med honom. Han var lite rutten i magen och hade varit det på dagen innan också. Anar att det är den smaskiga torkade lungan som hans mage inte gillar. Det var samma sak förra gången han fick lunga. Så no more lunga för Mr. Trisse.

Vid 06.30 var mamma och jag på plats vid älvsjömässan och det var vi inte ensamma om. Det var jordens kö och det tog oss en timme att komma in. I kön fick vi sällskap av Camilla, Ragnar och Java. Tristan blev fasligt kär i Java och pussa en massa på henne. Det märks när Tristan blir kär då "buttar" han med nosen och pussar i öronen på tiken.

Väl på plats fick jag en känsla av att jag bara ville glida runt hela dagen och titta och inte ställa. Tristan var enormt trött så jag funderade på att låta honom vila. Men ångrade mig sedan, verkade dumt att inte ställa.
Denna dag fick jag förtroendet av Lilian att visa hennes Magic storms Franco. Och vilken fröjd det var att visa honom. Han var dock jäkligt stark och kutade på som bara den, var tvungen att bromsa honom när han kutade på för kung och fosterland. I bedömningen fick vi ett rosa band och när det sedan var dags för konkurrensen tog domaren god tid på sig,  vi fick springa ett varv, stanna, domaren plockade bort en hund, å så samma sak igen. Varv på varv. Det blev många varv för mig och Franco och slutligen blev det en 3:e plats i öppna klassen, detta av 24 öppenklass hanar. Inte illa pinkat om jag får säga.

Oj då! Nu ska jag in med Tristan...

Medan Franco och jag poserade för vår 3:e plats så ropades championhanarna in i ringen. Snabbt ut med Franco och sedan in med Tristan. Tristan och fick stå och trängas med 20 andra snygga championhanar. Tristan fick ett rosa band men blev ej placerad.
Kritiken är på italienska och lyder: garrese pili elevato. Dorso lombare pili corr. testa tipica. B Collio, pili angolato. ant e post, Pelo di qualita per tessitura, ricciolo pili chiuso. tronco pili compacto, lu movimento strenje il posteriore.  Gianni Guffanti.
Svärfar har översatt kritiken och fått det till något i stil med: Hög mankhöjd, rygg och länd mycket korrekta, huvudet typiskt, bra hals, välvinklad fram och bak, päls av god struktur och kvalitet, mycket lockig och tät, bålen mycket kompakt, rörelse(mönstret) en smula spänt baktill.Vem som skulle vinna championklassen var olidligt spännande och när det endast var en italiensk och en svensk hund kvar som tampades om första platsen, var jag nog inte ensam om att stå och hoppa på stället. Den svenska hunden vinner och det är inte vilken hund som helst utan Tristans systerson, urtjusige Gillenias Leon som nu kan titulera sig WW-08. Ett stort stort Grattis till Anna och Leon, verkligen helt fantastiskt!


I tikringen gick det bra för systrarna F som alla tre fick excellent och Lisa var den som hängde med längst i konkurransen men blev tyvärr inte placerad.

Liisa


Fixa


Flay
Någon som blev placerad i öppna klassen var Bastas norska syrra Brixi som kom 2:a. 4:a i klassen kom ursköna Ofelia och vår darlig Salma föll på mållinjen och var nära en placering men blev 5:a eller 6:a. Tyvärr fick jag inte en endaste bild på någon av våra kära vänner.

Basta


Brixi

BIR/BOB plockades hem av finland och tjusiga Budoar Veronica.

VILKEN HELG!
Ett stort tack till alla trevliga människor som gör utställningar så roliga!   
   

Törnrosa

Jag tror att jag och Tristan slumrade bort hela dagen i går. Så trötta så trötta. Jag somnade i soffan vid 20-tiden vid 23 tiden avancerade jag till sängen och sov där till 8.30. I dag känner jag mig lite piggare och någolunda utvilad. Är ledig i dag också men tänker inte göra några större ansträngningar. I dag ska jag skriva klart inlägget jag påbörjade i förrgår.. Bättre sent än aldrig. Det är väl direkt inga nyheter men eftersom bloggen fungerar lite osm en dagbok är ju ett inlägg om WDLRS & WDS något som jag måste ha.. men för att kunna skriva klart inlägget, eller rättare sagt för att kunna lägga in bilder i inlägget måste jag få i gång internet på min dator, som i dag av någon anledning strejkar...

Flexledig

Hurra hurra jag fick flexledigt i dag och i morgon är jag ledig eftersom jag ska jobba hela helgen. Mår dock inge vidare i dag. Hade köpt med mig mat till jobbet i går och under kvällen fick jag lite ont i magen och när jag kom hem fick jag ännu mer ont i magen och blev lite lätt illamående. Kröp i säng på en gång när jag kom hem. I natt vaknade jag och mådde pyton. Kräktes lite och mådde sedan lite bättre. Den där maten kan inte ha varit bra på något sätt.
I dag har Tristan och jag en riktig slappardag, känner mig inte riktigt fit for fight.. Ska rasta Tristan nu sedan blir det soffläge igen. Ska senare försöka skriva klart blogginlägget om helgen som jag började skriva på i går men som inte blev klart då.

Tisdag

Är extremt trött, lyckligtvis har jag haft sovmorgon även i dag. Gårdagskvällen på jobbet var tuff för att jag var så jäkla trött, lyckligtvis var det lugnt. Räknar dagarna till semestern, hela 14 arbetspass kvar. Har lagt in önskan om flexledigt i morgon, förhoppningsvis får jag det.
I morse vaknade jag av att jag låg och balanserade på kanten, buffade på J för att han skulle flytta på sig så att jag skulle få mer plats. Hörde en djup snarkning från J, fast det lät inte som J utan mer som Tristan och när jag vände mig om så var det Tristan som låg  där, på rygg med tassarna i vädret, snarkandes. Sååå skönt att sova i sängen tycks Tristan tycka.
I går kväll när jag jobbade ringde J och undrade var jag hade gjort av godispåsen? Vilken godispåse undrade jag. Fattade inte vad han pratade om. Tydligen så menade han en svart godispåse med hundgodis som mamma fått som smakprov på WDS och som jag snodde av henne. Svarade att jag trodde att jag hade lagt den på matbordet. Fick till svar att den numera ligger i små små smulor under vardagsrumsbordet aka Tristans rövarkula. Det gick då upp ett ljus för mig att jag hade gett honom några godisar innan jag åkte till jobbet och då tänkte jag nog inte mig för utan lade den på köksbänken dvs lagottoåtkomligt och tydligen så föll godiset Tristan i smaken...
 


Vilken helg!

Vilken trevlig helg vi har haft i och med WDS och WDLRS. Massa snygga hundar och trevliga människor.
Både Tristan och jag är jättetrötta i dag. Tristan lär sova hela dagen medan jag jobbar, är dock sjukt trött och skulle behöva vara ledig från jobbet en dag till. 
Kommer uppdatera mer om helgen och bilder någon annan dag när jag orkar.

Att göra

Är väldigt seg i dag men jag har massa att fixa med i dag, helst innan 13.30 tiden för då invaderar gotlandsmaffian (svärföräldrarna) vår lägenhet. De ska ned till gbg i morgon för att se på Bruce så de ska sova i övernattningslägenheten eftersom mamma och tjejerna kommer i kväll.

Dagen to do lista

* städa
* baka
* fixa till Tristan
* handla mat
*  plocka iordning inför morgondagen
* köpa leggings
* massa andra saker.

Det är nog dags att sätta i gång..

1900

I går efter jobbet var det bara att släpa sig hem för att rasta Tristan och fräscha upp sig lite för att senare på kvällen möta upp Ylva, Jennie och Victoria. Jag hade fått min vilja igenom (träffas på söder? är ni tokiga? östermalm tack) så vi träffades på stureplan. Det var fler än vi som hade samma planer så det var rätt tjockt på de flesta (alla) uteserveringar så vi travade i väg till en annan bar på regeringsgatan. 1900 heter den och var ett shysst loungeställe som serverade goda drinkar och gott vin. Vi hade en väldigt trevlig kväll och bestämde oss för att ses hemma hos mig på onsdag för att dricka drinkar och snacka skit igen. Det blev ingen sen kväll för de andra skulle upp och jobba i dag, medan jag är ledig. När det blev dags för hemgång gjorde jag sällskap med Victoria som bor på samma tunnelbanelinje och jag åkte tunnelbana för 3:e gången sedan vi flyttade hit.

I morse hade jag tänkt sova ut men strax efter 07 tyckte Tristan att det var dags för hans matte att vakna och gosa lite. Huu jag är trött och något sovande blir det inte i helgen 


Mindre snörvel och snor

När jag vaknade i morse mådde jag som en överkörd bäver. Funderade ett bra tag på hur jag skulle göra, sjukskriva mig eller ej? Det är dock jävligt surt och tråkigt att vara sjuk och förlora pengar.. J dukade fram frukost och efter intagandet av den mådde jag lite bättre. Därmed blir det till att jobba i kväll och i morgon. Sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag. Lär dock knappast vara utvilad på måndag. Det kommer bli en spännande helg. Under morgonens prommis upptäckte herr krull att blåbären är mogna. Gissa vem som var mer intresserad av att ligga i blåbärsriset och äta än att promenera... Min plan för denna vecka var att springa måndag, onsdag och fredag men med tanke på förkylningen som står givakt i min kropp så får jag strunta i springandet i dag och på fredag. Nya tag nästa vecka! ha en trevlig dag

Snörvel och snor

När jag vaknade i morse märkte jag att någon hade vridit på kranen. Snor-kranen.
Har gått runt och nyst och snorat hela dagen. Min näsa är helt söndersnyten.
Huu jag vill inte vara sjuk. Får se hur jag mår i morgon...

RSS 2.0