Typiskt mig

Inte mycket action här inte... Har inte så mycket att blogga om, därav tystheten här inne.

Hade tänkt damma av Tristan till stora stockholm nu i december. Som vanligt kommer jag alltid på i sista minuten att jag ska anmäla. Sista anmälningsdagen hade jag jobbat kväll, kom hem vid 22 och tänkte jag ska ta och anmäla Tristan, ska bara duscha först. Sedan försvann det tydligen från min hjärna för nästa gång jag kom på det var när jag vaknade vid 05 morgonen efter och då var det försent. Typiskt mig.
Men det blir roligt att bara åka dit för att titta och socialisera med en massa trevliga människor. Kanske man skulle kunna fika?!

Kommentarer
Postat av: Lisa och Arwen

och jag ångrar att jag anmälde Arwen =|

hennes päls är katastrof, jag har inte hunnit träna så mycket som jag skulle vilja och jag börjar bli rejält nervös.

Men det ska bli roligt att åka dit. =)

Postat av: Helena o Tosca

Vi tycker du ska komma dit på fika.

Håller på (höll på) att diskutera lite med La Famiglia om att jag behöver hundvakt och sovplats och skjuts från lördagen till söndagen, är det nåt som skulle kunna vara möjligt?

Jag behöver vara där vid 10 (kanske halv elva).

2009-11-26 @ 22:06:54
Postat av: Lee

Hey dudess! Jag har anmält mig - att ställa ut Lee vore ju inte helt fel! Undra hur mången vinst jag skulle kamma hem? Appropå kamma - min päls ser för j*vlig ut, men jag hänger inte svans för det. Hanna tiden tickar på, är vi på med ngn utekväll på jobbet? Sköt om dig, kramen Lee

2009-11-29 @ 19:47:39
Postat av: Jenny & Kex

synd att ni inte är med och ställer men ska bli kul att träffa er i alla fall. Själv ska jag ställa Kex. Är lite orolig för att jag ska snubla i ringen eller ngt liknande klumpighet, skulle inte vara omöjligt...

2009-12-05 @ 15:14:04
URL: http://posiitiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback