De tre musketörerna

Det blev ett stopp i kvicksund i dag. Där passade jag på att pussas med Tristan och Idas ljuvliga bebbar.
Gud så goa de är...


Svansen gick konstant på denna lilla raring


Bushög.


Denna raring har en vit tjusarlock, precis som sin stilige fader.


Här har vi somnat efter busandet.

Tyvärr fick jag ingen bra "ensambild" på den tredje raringen.


Åter

Natten till fredagen så ramlade vi ned på svensk mark igen. Semestern i grekland har varit väldigt bra och varm. Får se om det kommer ettt inlägg om den sedan..
När vi vaknade i går tog vi tåget till örebro, detta för att hämta upp Tristan och bil. Tristan är lite svårtflörtad och vill inte alls verka särskilt glad över att se oss. Men det går snart över... 

Up up and away

I tisdags rullade Tristan och jag hem till mamma och pappa. Efter ungefär 24 timmar lämnade jag Tristan och bilen där och tog mitt 1-kronors (hurra för tradera) tåg tillbaka till sthlm. Nu är Tristan och bilen i tryckt förvar i 14 dagar medan vi är i Grekland.
I em/kväll lyfter vi så jag borde kanske sätta fart för att fixa allt och packa det sista. Vi har iofs hela dagen på oss.. men tiden har en tendens att springa i väg...

Det finns trådlöst internet på hotellet så det finns en risk att de kan bli något blogginlägg från grekland.

Mysgotto

Jag skulle kunna ställa klockan efter Tristan, eller nästan i alla fall. Denna vecka har han väckt mig vid 8 varje morgon.
Inte prick 08:00 men runt 8-tiden. I morse kom han dock uppsmygandes lite tidigare. Först lade han sig med nosen mot min näsa och låg där och snosade lite, sedan rullade han över på rygg tätt in till mig och snarkade sedan vidare.
Gosse-bosse!

RSS 2.0