Good stuff

En av de största anledningarna till att jag inte skriver inlägg är för att det bara skulle bli en massa gnäll. Gnällig och grinig har varit min melodi senaste tiden, blir rätt trött på mig själv. Det är någon annan Hannah som travar runt i mina kläder, det här är inte jag. MEN sedan 6 dagar tillbaka så har levaxindosen ökats och jag har märkt en rätt markant skillnad i min sinnesstämmning. Så skönt att hitta mig själv igen, även om det är långt kvar. 

I morse var jag på återbesök på endokrin, denna gång fick jag träffa en annan läkare än den jag träffade sist. Skrev jag om henne? Totalt ointresserad och värdelös.. Dagens läkare var dock totalt underbar, hon gav mig många bra infallsvinklar och var så engagerad. Hon tyckte väl också att sjukskrivning vore något men jag envisas med att kämpa vidare, mår ju bäst på jobbet med mina bästaste finaste kollegor. Något som jag dock ska lyssna på och som jag ska ta upp med chefen är att jag inte ska jobba kväll -dagpass efter varandra... och helst inte kvällar, utan få en ordentlig dyngsrytm.

Berättade för läkaren om hur jag mår och nedstämdheten, så hon skulle skriva en akutremiss till en psykolog, men eftersom det är sommar kan det kanske ta lite tid men hon tyckte att jag absolut skulle komma i väg så snart som möjligt, annars finns risken att nedstämdheten blir långvarig. Vi pratade även lite löst om operation, får se hur det blir med det. Jag hoppas att jag får träffa denna underbara läkare nästa gång också, om inte så ska jag proppsa på att byta till henne.
 
Tänk att en liten jäkla körtel kan ställa till med så mycket knas, vilken makt sköldkörteln har över resten av kroppen.

Tristan och hans päls har jag inte orkat med (orkar knappt med mig själv) så han har varit en enda stor tova, i söndags tog jag tag i det och kammade igenom och tog bort massa ull (finns dock lika mycket kvar). I tisdags tog jag fram saxen så nu har Trissenisse sommarfrippa. Men till Högbo så ska vi nog vara back in business.

I morgon åker Tristan till Gotland på semester en vecka. Och i morgon ska jag på fest hos darling Lee med kollegorna. :D

Trevlig midsommar

till er där ute.

Jag spenderar min midsommar på jobbet.
Det är ungefär så roligt det blir.


Blött

Det har inte varit så mycket action här på sista tiden, har inte haft ork eller motivation.
Ska trots det ära bloggen med ett inlägg.

Desto mer action var det i går, då min fina kollega Jennie och jag var på festivalen Where the action is.
Det regnade konstant så det var till att ha regnponcho över regnkläderna. Trots regnet var det en superduper trevlig dag/kväll/natt. Massa bra band så som Nick Cave, Duffy, Fever Ray, Moneybrother mfl. Och så vin.. Fast jäkligt äckligt vin, men det gick ned. Och i dag är jag lite bakis.

RSS 2.0