Sova sova sova säng säng säng.

I går var det dags att återgå till jobbet efter att ha varit på utbildningen. Det har varit skönt och slappt att vara på kursen men det var även roligt att komma tillbaka till jobbet. När jag slutade hojade jag hem, släpade ut Tristan för att rasta honom lite snabbt stoppade sedan in honom i lägenheten igen sedan for jag mot ikea i barkarby för att möta upp pappa och min farbror Jörgen. Höll dock inte på att hamna vid ikea då jag glömde svänga av mot ikea utan istället åkte mot La famiglias hemtrakter, insåg då mitt misstag och fick vända tillbaka. På ikea köpte jag nya sängar som pappa och Jörgen körde hem åt oss. I vår förra lägenhet hade vi inte plats för en dubbelsäng utan hade en 120 säng, när vi flyttade hit skulle vi köpa nya sängar men månaderna har gått och det har inte blivit av.. Tills i går. Äntligen. Att sedan köra in i sthlm vid 18-tiden var inte det lättaste, det tog nästan en timma från solna och hem. Väl hemma fanns det inga parkeringsplatser lediga, misstänker att det var en massa människor som skulle på Kiss som ockuperat platserna. Hittade dock en ledig plats längs tvärgatan, problemet är att jag fortfarande inte kan fickparkera, men min gode farbror hjälpte mig.
Kvällen spenderades sedan med att skruva ihop sängarna. Den gamla sängen tog papps och Jörgen med sig, för den ska en av mina kusiner få. Har sovit rätt gott i natt har väl fått lite mer plats än vanligt. Men bara lite, J envisas att ligga som ett plåster så jag har legat och balanserat på kanten som vanligt... 120 eller 180 säng spelar för min del tydligen ingen roll. Den som dock har fått mest plats och som uppskattar nya sängen är ingen mindre än Tristan. När han kommer upp på morgonen för att gosa vill han helst ligga mellan oss.   
Pappa hade även med sig stolar till balkongen, de vi skulle ha var nämligen slut här i stan vi kunde endast köpa bordet här. Började morgonen med att skruva ihop ena stolen. Nu ska jag skruva ihop den andra och bordet, om jag hinner. Ska jobba extra ikväll. Vilket inte känns så spännande just nu men detso trevligare blir det vid nästa lön.

På kurs med kurt.

De senaste tre dagarna har jag varite på kurs, eller rättare sagt utbildning, cytostatikautbildning. Det har varit roligt och intressant. Mycket hade jag redan koll på men jag lärde mig en hel del. Utbildningen avslutades med ett praktiskt prov och ett skriftligt. Klarade både, hade alla rätt på det skriftliga. I morgon är det dags att bege sig tillbaka till avdelningen igen för att stänga in sig där. Under dessa kursdagar har vi suttit ute mycket, så härligt. Dagens skriftliga prov genomfördes i en park på sjukhusområdet. Nu är det slut på slappardagar. Har blivit lite bortskämd med att börja 09.00 istället för 07.00 samt att sluta tidigare än vanligt.

Nu påkallar en viss liten lagottoherre min uppmärksamhet, PROMENAD tycks han vilja säga.

Kom av mig.

Tänkte skriva ett ordentligt inlägg tidigare men så pratade jag i telefon med en vän. Som berättade något så hemskt, så jag kom helt av mig. FY FAAAN vart är världen på väg?!


Österbybruk

Lite seg det är vad jag är, eller om det rättare sagt är brist på tid.
Brukar ju alltid redogöra för utställningar och nu kommer söndagens sammanfattning, bättre sent än aldrig.
Strax efter 05 på söndagsmorgonen ringde väckarklockan; fixa dona, packa det sista, rasta Tristan och sedan in med hund, saker och mig själv i bilen. Gjorde en mellan landning i Uppsala för att tanka och hämta upp Helena och Tosca. Jätteroligt att träffa dem, var ju ett tag sedan sist. Vi var på plats tidigt och fick en parkeringsplats nära ingången till utställningen. I och med det hade jag inte problem med att hitta tillbaka till bilen. Förra året skulle jag gå och lämna något i bilen men hittade inte dit och hittade knappt tillbaka heller. Mamma, La famiglia och Lotta + en massa andra trevliga lagottomänniskor dök med tiden upp vid ringen.
Tristan och jag tog en sväng i ringen för Manuel Lourei Borges och slutade som 2:a i championklassen och 4:e bästa hane med kritiken: Nice type. Nice head and expression. Good neck and topline. Excellent body proportions. Excellent coat texture. Good front. Well angulated. Very nice mover.
Bästa hane blev som sagt guldgossen Jazz som även tog sitt sista cert och blev champion och slutade dagen som BIM. Hurra för härlige Jazz.
När det blev dags för tikarna i ringen fick jag även prova på att visa Basta, vilket var jätteroligt. Eftersom domaren hade delat ut rätt många 2:or i kvalitén var jag beredd på att Basta skulle få en 2:a eftersom hon har så mjuk päls. Men vi fick en 1:a men placerade oss inte i konkurransen.
Fick även förtroendet att visa Lottas lille Rossi i valpklass vilket var jätteroligt. Vilken härlig hund att visa. Rossi föll domaren i smaken och blev således BIR-valp med strålande kritik. Den där Rossi är en riktig goding och jag funderade allvarligt på att kidnappa med honom hem. Även Tristan gillade Rossi och pussade på honom.
Efter alla varv i ringen satt det bra med gott fika och trevligt sällskap.
Tänk vilken trevlig dag det blev och det blev extra roligt när jag fick visa andra hundar än Tristan.

Nu har vi inga utställningar inplanerade förs världsutställningen, vilket är ett riktigt spektakel att se fram emot.  

Lite bilder från dagen:


Tristan och jag väntar på bedömningen.


Fixan som inte har några ögon.


Basta och jag på språngJazz, söndagens guldgosse!


Rossi och jag och en bit av domarens rumpa. Stör mig något enormt på att Rossis bakben närmast kameran står fel. Men men oaktat benet och domarens röv blev fotot det bästa av de som togs inne i ringen.

Hinner inte

Hade tänkt att uppdatera om gårdagen nu på morgonen/förmiddagen i dag. Men jag har pillat med lite andra saker så nu hinner jag inte riktigt med det. Har ännu mer andra saker att pilla med som har högre prioritet.
Får se om jag orkar uppdatera i kväll när jag kommer hem från jobbet.
Tisdag till torsdag denna vecka ska jag på utbildning. Ska bli intressant men även skönt med lite sovmorgon, i morgon börjar vi 08.30, lite skillnad mot att i vanliga fall börja 07.00.

Ha en trevlig dag


Vilken dag!

Tristan och jag är helt slut efter att ha gått upp 05.00. Mina knän värker, känns som om jag skulle kunna hugga av dem. Men vilken trevlig dag vi har haft! Strålande väder, trevliga männsikor, gott fika och en massa lagotto. Kan det bli bättre?   
En ordentlig uppdatering + bilder från dagen får komma i morgon. Nu vill jag helst krypa i säng efter att ha stått och gått hela dagen.
Ett stort grattis till Lotta och hennes Jazz som i dag, 10 dagar efter Jazz  2 års dag tog sitt sista cert och blev därmed svensk utställningschampion och slutade dagen som BIM. Vilken dag!
Jag fick äran att visa lilla Rossi vilket resluterade i att han blev BIR-valp. Då Rossi var väldigt trött valde vi att strunta i finaltävlingen.   

Tack och god natt!

runt 07

i morse vaknade jag av att någon höll på och förde en massa oväsen. Någon håller på att renovera sin lägenhet och de polska hantverkarna är tydligen morgonpigga. Surade lite sedan hörde jag (ja det är lyhört från trappuppgången) hur någon sade till dem vilket resulterade i att det blev tyst och jag kunde sova vidare. Sov till och med längre än J. Det var länge sedan jag gjorde det, det brukar alltid vara jag som är uppe först. Tristan snarkade också vidare, han går inte upp förs matte går upp. Strax efter 09 pallrade vi oss upp och sedan ut på morgonprommis. I trappuppgången på väg ut började Tristan att gny och ha sig, helt enkelt uppföra sig konstigt. Anledningen såg vi när vi kom ut, på andra sidan gatan var granntiken. Tristan började skälla och bete sig allmänt fjantigt. Å så glad han blev när han fick träffa granntiken, de busade och hade sig. Vi gick sedan vår morgonprommis och träffade på en lagottotjej. Har träffat henne en gång förut, så söt så.
Nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju jobba i dag, extra. Innan det ska jag försäkra mig om att bilen startar, har inte använt den på snart en vecka. Vore surt om jag stod där i morgon och bilen inte vill starta.. :P

Hinner tyvärr inte baka några nya kakor, ni (mamma, Lotta, La och Helena) får hålla till godo med dem som jag gjorde i går, lite hårda och platta men de går att äta..

Jäkla kakor

Det var meningen att jag skulle baka kakor tills söndagens fika efter utställningen. Men kakorna blev paj, de bara smälte ut på plåten. Beror antingen på att jag bakade efter ett annat recept eller på att jag bakade i gasugnen.
Får se om jag orkar hinner prova att baka på det andra receptet, om det då blir bättre.


Torsdag

Nu har jag äntligen fått en ny fungerande stegräknare. Hurra hurra!
Kvällspass som gäller i dag, hoppas att det blir lika lungt på jobbet i kväll som det var i går kväll.
Det är lustigt, hela denna vecka har det varit rätt lungt (ta i trä) och vi har haft många platser tomma men det är rätt skönt för sista tiden har det varit galet mycket + överbeläggningar.
Nu ska jag slita mig från datorn och istället plåga min lagotto.

Inför

Inför söndagens utställning har jag en del att fixa med. Skulle behöva klippa lite på Tristan (hoppas att Lotta hinner se över honom på plats.) Måste även baka. Bakandet ska jag försöka hinna/orka med på fredag kväll. Har kommit fram till att jag ska baka havrekakor med russin, frågan är om jag ska baka något mer?!

Onsdag

Då var det onsdag. Igen. Men det innebär att det snart är fredag, just nu ångrar jag mig att jag har tagit ett extra arbetspass på lördag. Men men kommer tycka att det är extra trevligt när nästa lön kommer.
I morse vaknade jag av att jag höll på att ramla ur sängen, buffade på J för att han skulle flytta på sig, inget hände, buffade igen och J makade på sig någon cm åt andra hållet. Hörde då någon, på andra sidan J grymta/snarka till. Satte mig upp och som jag misstänkte där låg Tristan med alla fyra tassarna i vädret och sov gott. Mysgotto!

I dag och i morgon är det kvällspass som gäller, skönt med sovmorgon för jag är extremt trött. I går kände jag mig jättehängig och hade ont i halsen. Eftersom jag träffade smitthärdarna (läs brorsbarnen) i söndags finns en risk att jag blir sjuk nu. Känner mig dock bättre i dag, förutom tröttheten då.   

I går.

Mitt jobb är inte alltid det lättaste, jag jobbar med svårt sjuka människor, både unga och äldre. För att orka med gäller det att hitta en tyngdpunkt i tillvaron, en tyngdpunkt eller rättare sagt en balans där man varken är för engagerad eller för känslokall. Har hittills tyckt att det inte varit så psykiskt tungt. Tills i går. I går dog en av våra patienter och när det är en person i ens egen ålder, kan det inte hjälpas att man blir lite extra berörd.
Det är tur att vi är ett bra arbetslag där vi kan prata av oss.

Nu är det en lagotto som pockar på uppmärksamhet.

I dag börjar gå-tävling på tappa.se.
Tyvärr så har min stegräknare redan lagt av. Eller den fungerar, men inte som den ska. I morse var jag och trisse ute i över 1 h, enligt stegräknaren gick vi 537 steg.. stämmer inte riktigt..

Många mil.

Efter en trevlig helg hos mams och papps for Tristan och jag mot sthlm. Hemma på vår gata i stan plockade vi in våra saker och packade sedan in en nyhemkommen husse i bilen. Bilen styrdes sedan mot La famiglias gata. Där bjöds det på trevligt sällskap och supergott fika. En citronmarängtårta som vad gudomlig.. Vi kunde dock inte bli särskilt långrandiga för bilen var tvungen att rulla mot uppsala för att lämna tillbaka böcker på biblioteket. Vi har inte varit i uppsala sedan vi flyttade därifrån och det kändes konstigt att komma dit. Vi åkte runt en stund och konstaterade att mycket hade hänt i stan sedan i januari. Rullade även förbi på vår gamla gata och spanade på vår lägenhet, jag menar vår gamla lägenhet. Vid 23-tiden var vi hemma igen efter att ha kört många mil.

I natt vaknade jag 03.08 av någonting som pep/ringde. Min telefon kunde det inte vara konstaterade jag eftersom ljudet  var avstängt. Därmed måste det vara J:s telefon, han sov dock  vidare. Travade upp för att stänga av hans telefon. Såg då att det var min telefon som förde oväsen. Tydligen hade min gode storebror som tidigare under dagen suttit och pillat med telefonen, ställt alarmet på 03.08. Och alarmet funkar även om ljudet är avstängt.. Tack för den!

På landet

Tristan och jag är på landet hos mamma och pappa. Tyvärr så är det bara regn regn regn här vilket innebär att hundarna blir jäkligt skitiga vid prommisarna. regn innebär också att man inte alls vill vara ute :P Vill helst sitta i soffan och glo på tv.  Just nu ligger alla tre krullisarna och snarkar gott. Fixa på kuddarna i sängen och Basta vid fotändan, Tristan var där uppe ett tag men ligger nu på golvet. Trötta efter att ha sprungit i skogen och letat tryffel.
I natt var det trångt i sängen. Basta har delat huvudkudde med mig och Tristan låg vid mina fötter. Mysigt men trångt!

Skratt

Jösses vad roligt jag har haft det på jobbet i dag. Har en patient som är så fruktansvärt rolig. Personen är 90+ och när jag och en usk:a stod inne på salen för att hjälpa personen med en sak så ringde personens telefon, personen svarar: Bårhuset!
Uskan och jag höll på att garva ihjäl oss (ha ha). En del är bara för härliga! Så himla rolig.
Undra bara vad personen i andra ändan av luren tänkte..

I morgon ska jag försöka smita från jobbet något tidigare så att jag kommer ut ur stan innan den värsta ruschen. Tristan och jag ska åka hem till mamma och pappa och vara där i helgen och mysa. Anledningen till att vi åker är för att J flyger till Italien i morgon med jobbet så det verkar tråkigt att sitta ensam här hela helgen.


Trampa på.

På jobbet ska vi vara med i någon tävling som går ut på att vi ska gå till Paris. Stegmässigt alltså, inte i verkligheten. Vi ska delas in i lag och alla får varsin stegräknare. På måndag börjar tävlingen som anordnas av tappa.se.
I går fick jag min stegräknare. ska bli intressant att se hur många steg jag går per dag. Går ju rätt mycket på jobbet. I dag har jag dock inte sprungit så mycket på jobbet, har haft mycket att göra men mest stillastående. Hittills har jag gått 14169 steg.  Får se vad jag slutar på i dag... Tristan ska ju promeneras senare..

Onsdag

Då var det onsdag igen, ikväll är det kvällspass som gäller. Förövrigt så har vi inte så mycket att förtälja. på morgonprommisen träffade vi den lilla damen som Tristan är fasligt förtjust i. Hon är dock inte lika intresserad av honom. Damen, ja är man snart 15 år så är man en dam, tittade på Tristan och såg ut att tänka: jaså är det du igen! å så struttade hon vidare.  Matten berättade att hon har blivit mer egensinnig på gamla dar och gör lite som hon själv tycker.

Vad bllir det för mat?

mat har jag redan ätit. Vad blir det för bak?, passar bättre. Nu sitter jag mest och funderar på hur det blir med fikat i österbybruk efter utställningen? Läste precis på Helenas blogg och hon verkar gå i samma tankar som jag.
Jag har inte bakat något spännande i min gasugn så vi får se hur det blir. La & Helena: vad har ni för planer?  vem bakar vad?

Dagens misstag

höll på att bli när jag var ute för att rasta Tristan och skulle passa på att lägga brev på brevlådan.
Bajspåsen med innehåll höll på att hamna i brevlådan och breven i soptunnan.
insåg dock i tid vad jag höll på att göra..

Äntligen

Så har PM:et till österbybruksutställningen dykt upp på ulkk:s hemsida.
57 lagotto + 2 valpar. Trodde inte att det skulle vara så många hundar anmälda, förra året var det väl något liknande och då var det ju ändå svensksvinnare.

Dagens misstag

var att på morgonen tänka: vad bra, det verkar bli en lugn dag på jobbet i dag.
FEL FEL FEL!
hipphäpphopp så hade jag två patienter som skulle få cytostatika dvs massor att fixa med. men det gick det med. fick tom i mig lite mat, hann väl sitta 5-10 min, sedan var det bara att jobba vidare. och inte kom jag från jobbet i tid heller, vilket var min plan från början.
I ett svagt ögonblick under dagen tog jag på mig två extra helgpass, två lördagskvällar på varandra. Men lite extrapengar i form av övertid är aldrig fel.

Apans timme är slagen

vad menar hon nu tänker ni säkert nu, det gör jag också. J sitter och tittar på någon konstig kinesisk film och när jag precis tittade på tv:n så stod det just det. Blir en bra bloggrubrik tänkte jag. Annars så har jag inte så mycket att blogga om, därav bristen på inlägg. Har jobbat hela helgen, lite synd eftersom det varit så fint väder.. och jag antar att det säkerligen kommer spöregna på tisdag när jag är ledig?! Kvällspass var det som gällde i dag, det var rätt lungt på jobbet, hann pyssla med lite annat. Vi hann även fika på balkongen med jordgubbar som vi fick av en patient. Tristan har varit med J till hans jobb på eftermiddagen, där har de ac, kan tänka mig att det är rätt skönt om man är lagotto. Nu ska jag stax gå och lägga mig. 05.25 ringer klockan och då är det bara att skutta upp, pigg och glad.

Strålande

väder är det ute.
Dagens morgonprommis fick bli i Lilljansskogen, där är det i alla fall lite skugga. Att gå på gärdet i solen verkade som en dum grej. Det är verkligen varmt och det ser ut att hålla i sig hela helgen. Synd att jag jobbar hela helgen :P 
Förövrigt har vi inte så mycket att blogga om i dag.
ha en trevlig dag!

Ledig.

En välbehövd sovmorgon fick jag i dag. Kunde med all säkerthet sovit ett par timmar till. Eftersom jag jobbar i helgen, igen, så är jag ledig i dag. I helgen är det pingst. Pingst = storhelgstillägg.
Tristan och jag började dagen med en långprommis över gärdet, runt ett elljusspår och sedan tillbaka hem 2 h senare. Nu är vi både rätt trötta i våra ben. men underbart väder är det ute, känns som om vi hade kunnat fortsätta att gå i all oändlighet. Om det inte var för att vi var törstiga. Tristan hittade dock en liten pöl att slaffsa vatten ur.
Nu ska jag nog ta och städa av här hemma. J har städat de senaste veckorna så det är nog min tur nu. 

Farliga Tristan

Nu i eftermiddag blev det en prommis i LillJans. Tänkte att Tristan skulle få kuta av sig i rastgården men min lilla ko var mer intresserad av att käka gräs. När vi begav oss hemåt fick jag syn på en hord (4 stycken) ridande poliser. De kom ganska snart ikapp oss. Precis innan de passerade oss slängde Tristan sig ned på rygg för att rulla sig i gräset, såå härligt om man är lagotto. Samtidigt som han rullade sig lät han. När poliserna på sina hästar passerade skrattade de åt Tristans läten och rullande. Men det gjorde de inte så länge till, för en av hästarna fick syn på den konstiga saken på marken som lät konstigt och blev livrädd och börjde stegra sig och bete sig allmänt fånigt. Tänk så farlig och skräckinjagande Tristan är.  


Harakiri

Då var denna tisdag snart slut. Är tröttare än tröttast, förstår inte var denna trötthet kommer ifrån. När klockan ringer på morgonen skriker min hjärna och kropp: Harakiri. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova, bara ett par timmar till. Men jag har inte så mycket val än att trava upp medan J och Trisse snarkar vidare.
Annars är det same old, same old. 
Trodde precis att jag hade missat att anmäla till norrköping men sista dagen är tydligen i dag. Men frågan är om jag ska orka åka dit eller ej. Det är ju väldigt roligt med utställningar, samtidigt känner jag att jag skulle behöva en helg hemma och bara vara. Det är någonting alla andra helger fram till midsommar.  

Nu blir det lagottomys

Fy faan!

Fick precis ett telefonsamtal från mamma.
Det är så att man mår illa, fy fan för en del människor.
En del ska fan inte ha hund!

Tristans funderingar

Undra vad Salma gör i dag? Undra om hon tänker på och saknar mig?

Jag sover nog vidare och drömmer om Salma, mig och en romantisk solnedgång.

Bilder från helgen.

Min kamera lämnade jag hemma men Mia hade med sig sin för att dokumentera helgens händelser. Här kommer några av fotona, fler finns att se på Salmas sida.


Uppställning framför domaren


framför domaren


ringsekreteraren kastar ut den finska championen och en svensk hund medan domaren jämför Tristan och den norske hunden och tyvärr byter hon sedan plats på dem :P


Grillning av kött, championjoner (i brist på champions) och ananans.


Tristan springer så fort att han blir suddig


Tristan erbjuder sig att hjälpa Mia


Salma börjar bli lite smått sugen. Men den lilla divan nobbade en korv som legat på marken, äta smutsig mat? Är du tokig?

Måndag igen

Då var det ny vecka och nya tag. Känns dock som om jag skulle behöva sova en vecka eller så, Tristan tycks vara inne på samma linje. Kvällspass som gäller i dag men inte fick jag någon sovmorgon för det. De håller nämligen på och spolar avloppsstammarna i huset (eller vad fan de nu gör) så det var bara att studsa upp 07 för att duscha och göra mig i ordning innan de kom. Nu ska jag titta över lite bilder från helgen som Mia har skickat och kanske lägga upp några här på bloggen.

Då var vi hemma igen

efter en underbart trevlig och rolig helg.
I fredags hoppade Tristan och jag på ett X2000, 3 h och 40 min senare var vi framme vid Hässleholms station. Där blev vi upplockade av Mia & Salma. Det blev lagottoprat, promenader och god mat  under kvällen.
På lördagsmorgonen var vi uppe med tuppen för att fara till danmark. Vi var på plats tidigt men vi skulle in i ringen som sista rasen, men vi hade en trevlig och rolig dag med underbart väder. 
När det väl blev vår tur i ringen gick det inte riktigt så bra som vi hade hoppats på. Var naturligtvis ute efter certet, tyvärr fick vi det inte. Hade konkurrans av en norsk och en finsk champion. Domaren valde mellan norskningen och Tristan och tyvärr valde hon norskingen. Well well sånt är livet. Det är dock surt när man är så nära, då kan man lika gärna förlora stort :P Det jag lärde mig av utställningar i danmark är att det är väldigt oorganiserat och rörigt. Har inte riktigt koll på om Tristan blev BH2 eller BH3, framgår inte av kritiklappen (står bara placering 2:a) och det var totalt omöjlig att höra vad de där gröttalande människorna sa + att de var allmänt förvirrade. Antingen kom danska championhanen 2:a och Tristan 3:a eller tvärtom, ingen som vet... i alla fall inte jag.
kritik: Exellent. Dejligt hoved og urtryck, prima hals og overlinie, kunne önsk hunden en anelse kortare over lendepartiet, prima brystkasse, velvinklet bag, gode beveagelser.    

På kvällen blev det årets första grillning för mig. Mums! Promenad i skogen med tryffelsök blev det också, där Tristan lärde Salma att söka tryffel. För lagottosarna blev det ett romantiskt dopp i sjön i solnedgången.

Innan det var dags för mig och Tristan att åka hemåt igen blev det skogspromenad i vacker bokskog där det grillades korv. 3 h 40 min senare var vi hemma i sthlm igen. Tristan sov hela vägen hem och ligger nu som en klubbad säl och snarkar. Han lär sova i en vecka efter att ha hållt i gång hela helgen. Han var ju tvungen att hålla koll på Mia hela tiden, speciellt när hon stod i köket.

Bilder kommer att komma senare, bilder finns även att se på Salmas sida
Ett stort tack till Mia och Salma för en supertrevlig helg. Det har verkligen varit så roligt att ses. Och tack för god mat och för att vi fick bo hos er. Ni är närsom välkomna till sthlm. Och vi får göra ny liten utflykt i framtiden. Stor kram till er.
Och så får vi inte glömma att tacka Ulrika för hennes sällskap, bärhjälp och fotohjälp i danmark.
Vi ses här i sthlm i sommar! :D

Nu ska jag packa upp sedan göra som Tristan, SOVA! Är helt slut.

Nära skjuter ingen hare

Såå nääära.. FAN!
En norsk, en svensk men ingen bellman men däremot även en finsk champion var ute efter certet i går. Domaren valde mellan den norska och den svenska men den svenska championen föll på den någon cm för långa halsen. 
Så skrattretande nära... 

FAN!

Regn

Regnet hänger i luften. Planen är att gå till t-centralen vilket tar ungefär 30 min. Men nu när det ser ut som om det kommer börja regna snart får jag tänka om.. Har ju faktiskt plattat håret dagen till ära. Men ryktet säger att det finns en plattång på plats så jag får väl platta lite till när jag kommer fram. Regnjackan är nedpackad, längst ned i väskan, typiskt. den orkar jag inte rota fram. Och mitt lilla paraply hittar jag inte och att rota i klädkammaren har jag inte tid eller lust till.
Det är väl lika bra att jag gör mig redo och går istället för att sitta här och svammla.

Auf Wiedersehen!

6 år

I dag är det Joakim och min 6-års dag. Hurra hurra hurra!
Det firar vi genom att jag åker bort.. Taskig planering.. :P

Det är så lätt lätt lätt

att åka tåg tåg tåg...
Om ett par timmar bär det av! Ska bli så kul att träffas! :D
Får se om det blir någon blogg under helgen, men troligtvis kanske det kan komma ett inlägg eller två. Dvs om jag får låna en dator någonstans

Hej bloggen

God natt bloggen. Är extremt trött. Sitter just nu med färg i håret, skall strax tvätta ur det sedan är det marsh i säng. Fast jag hatar att gå och lägga mig med blött hår. Skulle kunna somna ståendes.

RSS 2.0