Höööst

Ja om jag tyckte att det kändes som höst i går morse så tycker jag att det verkligen var höst i morse. Stickad varm tröja, vindtät fleecejacka och vantar. Jösses vad glad jag är att jag köpte den där vindjackan på utställningen i norrköping. Varm och vindtät. :D

Förmiddagen spenderades i skolan frysandes på en föreläsning. Efter föresläningen satt vi en stund för att pilla ihop en poster till torsdagens seminarium.

Nu ska jag göra mig en kopp te. Det jag gillar med hösten är att man kan dricka många kannor te, elda många ljus och ha tjocka mysiga tröjor på sig och så raggsockar. Måste nog börja spana efter höstkläder snart. Jag vill ha mysiga koftor.  

Kommentarer
Postat av: Mams

Instämmer till fullo, ska oxo shoppa en del
bl annat en flanellpyjamas.

Postat av: La famiglia

Många kannor te och levande ljus, visst, det är det som gör hösten till något annat än en lång väntan på våren. Men allvarligt talat, är detta din första höst någonsin eftersom du måste köpa nya höstkläder? Själv tar jag fram de jag hade förra hösten. Ska man mysa på allvar måste man väl ha redan inmysta kläder som vet hur det funkar? Köpa nytt?

2007-08-28 @ 16:45:48
URL: http://liteavvarje.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

mams: mm pyjamaser är det bästa...

2007-08-28 @ 16:57:13
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: Hannah

La: jag har en del höstkläder men det är klart att jag måste köpa nytt också. Hemma kan jag ha gamla slitna kläder men ska jag visa mig ute vill jag gärna ha fina kläder.

2007-08-28 @ 16:58:19
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: mia

Jag var en runda på Vero moda idag och jag gick och smålog hela tiden. Kläderna som fanns i butiken såg likadana ut som de jag hade på 80-talet. Jättestora tröjor och linnen som man bär tillsammans med tajts. När jag såg stället med ski-pants bröt jag nästan ihop, de trodde jag aldrig skulle komma tillbaka. För er som inte var med på 80-talet så är ski-pants tajts med ett gummiband som går under foten.
Det är bara att gilla läget och hänga med i trenden så jag kom ut med ett par tajts (dock ej ski-pants) och en stor tröja i påsen. Det finns en STOR fördel med detta mode och det är att det inte gör så mycket om man fikar lite för mycket för kläderna sitter så löst.

2007-08-28 @ 20:13:38
URL: http://salma.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

Mia: ahh ski-pants, ja dem kommer man i håg. Ska nog försöka få tummen ur och ge mig ut på stan någon dag för att leta lite mysiga höstkläder

2007-08-28 @ 20:56:05
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: Anonym

Oooohh my gooood!!!! Skipants!!!
Det är tredje gången under min livstid som de är på modet då ........

2007-08-29 @ 08:35:19
URL: http://bippeliboppen.bloggagratis.se/
Postat av: Hannah

Mams: de lär nog dyka upp någon mer gång

2007-08-29 @ 08:52:26
URL: http://takycard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback