Oljud

Ibland när Tristan och jag ska ut på promenad hörs det konstiga ljud från grannen, det låter ungefär som om någon misshandlas, ungefär som om en hund som blir plågad.
Det som låter är grannens hund Flora som är en Staffordshire bullterrier, jag misstänker att hon har en liten crush på Tristan. Hon blir så till sig när hon hör att vi är på väg ut att hon tjuter som en stucken gris. När vi precis hade hämtat Tristan och träffade på Flora ute de första gångerna skällade hon och hade sig men efter ett par gånger blev hon tyst då fick de hälsa på varandra och nu är de kompisar. Jag har en teori om att Flora bara var avundsjuk på Tristans mustacher det var därför hon skällde och hade sig. Flora är verkligen hur mysig som helst men nu har vi inte träffat henne på någon vecka eftersom hennes matte och husse har varit i italien och Flora på hundpensionat, tror att de kom hem i måndags men än har vi inte träffat på dem. Vi har sagt att vi ska ta promenader tillsammans så att de får leka men Flora är så frusen av sig och vill inte vara ute några längre stunder, får hoppas att det blir mindre kallt snart...  Så att vi kan promenera tillsammans och Tristan och Flora kan pussas som de brukar göra när de träffas.
Det är skönt att Flora är steriliserad så att vi slipper en löpande tik i dörrhålet bredvid, hade varit lagom roligt annars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback