Radunons varande eller icke varande.

Jag har en längre tid funderat på om jag ska ställa Tristan på raduno eller ej. Har ännu inte kommit fram till något. På måndag går anmälningstiden ut, kanske är det för sent nu ändå? eftersom man måste ha någon anmälningsblankett från skk... Det kanske räcker med att ställa på lördagen så åker jag bara dit och tittar på söndagen. Det kommer säkerligen vara fler lagotto än förra året då det var runt 160? Det är ju skoj att bara vara där för att titta och socialisera.

Anledningen till att jag har velat fram och tillbaka är valet av domare.. Om det blir fler än 85 lagotto, (vilket det kommer bli), skall Renée Willes dömma hanarna. Detta tycker jag personligen är ett dåligt domarval! Hur ska hon kunna vara opartisk? Det händer bara inte.. Att då ställa Tristan mot flera andra championhanar vars mamma kommer från domarens egen kennel känns rätt meningslöst. Vi har inte en rättvis chans... Det känns som om domaren kommer ha på tok för mycket personliga åsikter, och inte bara titta på hur hunden ser ut. Jag tror att det har hänt för mycket inom klubben, domaren har varit för inblandad i klubben för att kunna vara opartisk. 

Ena stunden känner jag just detta.. att det är ingen idé att ställa. Nästa stund har jag lust att ställa bara för att det är just den domaren. För att se om hon kan lägga sina personliga åsikter åt sidan....

Vem vet? domaren kanske har en fantastisk förmåga att vara opartisk! ;)

Kommentarer
Postat av: La famiglia

Klart du ska ställa. Vi har anmält oss nu.

2007-06-23 @ 14:42:34
Postat av: Hannah

La: tycker du inte att det är meningslöst för min dle? hur går anmälningen till? vad är det för blanketter, fattade som att man var tvungen att beställa dem från skk

2007-06-23 @ 15:03:13
Postat av: salma

Ja det är skk:s tresidiga blankett man skickar in. Det brukar ta några dagar tills man får dem när man beställer från skk. Kanske finns det nån som bor nära dig som har hemma som du kan få låna av. Så du hinner posta dem idag och att de hinner fram till slrk i morgon. Det brinner lite i knutarna kan man säga.

Postat av: Hannah

Salma: jag vet ingen som har deb.. så jag struntar i Raduno. Kommer dock komma dit och titta. Jag tycker dock att informationen på hemsidan är knapphändig.. Det står att sista betalningsdag är i morgon, men när är sista anmälningsdagen?

2007-06-24 @ 12:52:21
Postat av: salma

Bra fråga.
Det är så mycket enklare när man kan anmäla sig på nätet tycker jag (eller rättare sagt matte Mia).

2007-06-24 @ 16:04:05
URL: http://web.telia.com/~u24201825/
Postat av: Hannah

Jag har mailat och frågat men jag lär nog inte få något svar de närmsta dagarna...
men jag kommer och tittar..

2007-06-24 @ 17:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback