Handledning & klipp del II

När vi i morse kom upp på vår handledares rum, påpekade vi att vi inte har det så lätt, vår handledare "högg" på en gång och påpekade att hon inte heller hade det då vi inte hade mailat henne någonting, hon lät lite sur. Vi förklarade vår situation och hur jobbigt vi tycker det är, att vi helt behöver byta ämnesområde.. Då kom kursläraren lite lägligt förbi och påstod att vi visst kan använda oss av det material vi har, det är bara att vinkla det bla bla bla. Nu har vi fått lite motivation igen och framtiden ser lite ljusare ut... Nu måste vi jobba på som faaan.

När vi var klara styrde vi bilen mot Kvicksund för att Lotta skulle klippa Tristan, nu är han sååå tjusig. Fast det var han ju redan innan men men, nu är han fit for fight inför Österbybruk :D Tack Lotta! 
Efter att ha fikat och pratat en stund återvände vi mot Uppsala med smarta tips från Lotta angående uppsatsen. 

Om en timma börjar jag jobba, måste ut med prinsen innan.. fast han är rätt trött efter att ha åkt bil, blivit klippt och sprungit runt hemma hos Lotta.


Kommentarer
Postat av: La famiglia

Det är väl ingen sport att inte klippa själv.

Postat av: Helena o Tosca

Synd att vi har så olika promenadtider, vore kul att se den stiliga killen nu!
Toscas päls växer som bara den. Visserligen är den fortfarande kort, men hon ser inte råttlik ut längre utan är söt igen.

2007-05-03 @ 19:44:35
Postat av: Hannah

La: på dina beskrivningar låter det som om det är din fru som klipper... så ska du yttra dig? ;)

2007-05-03 @ 20:45:12
URL: http://takycard.blogg.se
Postat av: Hannah

Helena & Tosca: Ja det var jättelänge sedan vi såg er... Vi får bestämma någon tid någon gång så kan vi ses ute och ta en prommis tillsammans.
Ska du till österbybruk och titta nästa helg?

2007-05-03 @ 20:46:54
URL: http://takycard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback