Update
Jag har aldrig byggt kalvstek tidigare men jag måste säga att det blev svårt gott!
Köttet blev mört och saftigt, såsen blev mumma. Det blev helt klart perfekt. Ramlar jag över en kalvstek någon mer gång lär jag köpa och göra om. :D
Detta recept gick jag efter men med vissa modifieringar, tex. så som att jag inte använde någon buljong.
Nu ska jag jäsa i soffan.
Köttet blev mört och saftigt, såsen blev mumma. Det blev helt klart perfekt. Ramlar jag över en kalvstek någon mer gång lär jag köpa och göra om. :D
Detta recept gick jag efter men med vissa modifieringar, tex. så som att jag inte använde någon buljong.
Nu ska jag jäsa i soffan.
Kommentarer
Postat av: La famiglia
Va bra att det blev lyckat. Mycket klokt att utesluta buljongtärningen. Hade du haft i en sån hade den totalt dominerat såssmaken. Och en buljongtärning är full med konstgjorda smakämnen, t ex E621. Men nu borde du fått en sås som verkligen smakade kalvstek. Låter väldigt gott.
Postat av: Hannah
La: det är mycket sällan som jag använde buljongtärningar, typ aldrig..
ja det var väldigt gott.. Får bjuda er på kalvstek nästa gång jag hittar det.
Postat av: Ulrika Jönsson
Tjusig sida du har fått till!
kalvsteks receptet ser jättegott ut! Tack för tipset! Får testa nån gång.
Postat av: Hannah
Ulrika: tackar :D jag kan rekommendera kalvsteken, så gott
Trackback