Tapeter

I går spanade vi som sagt på tapeter men det finns så mycket att välja på. Jag är inne på en svart och vit fondtapet. Det ska vara vit botten med svarta blommor/mönster men de flesta jag hittar är det för mycket alternativt för lite blommor på. Får helt enkelt leta vidare. Och jobba på att få med J på min idé. Han är inte lika förtjust i tanken. Vi får nästan ta en hel/halvdag och sätta oss och leta tapeter på stället här i närheten... Vi hittade dock en tapet som vi båda gillade men den var för liten för väggen där vi tänkte ha den. Det var en enda stor bild på moln där solstrålar bryter igenom. Så rogivande. Hade varit perfekt i ett sovrum. Men den var som sagt för liten, går ju inte att bygga på den heller..

Någon lampa hittade vi inte heller. Däremot hittade vi elutag och strömbrytare som vi föll för. De har ett mer gammalt stuk över sig och passar bättre i lägenheten än de vi har nu. Så
här ser de ut. Vi skall bara ena om vi ska ha svarta eller vita.. Jag säger svarta och då måste J säga vit.

Man blir hungrig av att gå på stan, på Birger Jarlsgatan hittade vi Jimmys steakhouse där vi åt jordens godaste cheeseburgare. De smakade verkligen kött. Mums! De var så stor att vi knappt orkade äta upp. 

Well well nu blir det promenad på djurgården 


Kommentarer
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Hmmm! Har förökt att komma in på sidan med lamporna men det gåååår inte!!! Fond tapet med svarta blommor/ mönster låter skit snyggt!!

Må gott!

Postat av: Hannah

Tessan: nu funkar länken, i alla fall för mig..

2008-10-13 @ 11:59:37
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback