Vilken dag

Vilken strålande dag!
På förmiddagen dök svärföräldrarna upp. Det blev en fika och sedan skulle de i väg på teater under eftermiddagen.

J, Tristan och jag irrade oss ut till Bromma Zoo. Har ej varit där tidigare, vilken djurbutik. Hittade massor av saken att köpa men J hade så bråttom (antar att han var rädd om sitt kontokort) så jag hann inte pilla på så mycket. Anledningen att vi åkte dit var för att köpa mirakel-tovutredaren, det bästa jag varit med om. Personalen sa att den går åt som smör i solsken. Fick även med oss lite tuggben och mat hem.

Sedan brummade vi till Ulriksdahl, där vi fikade och promenerade runt i det härliga vädret. Vid slottet satt det en familj som ropade på oss och undrade vad det var för hund. De misstänkte att det var en lagotto men var inte säkra. Tristan är en god representant för rasen, han gav nämligen varje familjemedlem en liten gosstund var. De tyckte att han var mycket trevlig, social och sällskaplig. 
När vi hade promenerat klart hade handelsträdgården stängt så då kunde jag inte köpa penséer där. (Mamma du borde åka dit och spana på alla pelargoner  som de har) Vi for därmed mot plantagen vid naturhistoriska men vi anlände 17:01 och de stängde 17:00. Jäkla Skit!
Ja ja får åka dit i morgon istället.

Nu väntar vi på att svärföräldrarna ska komma åter från teatern sedan blir det middag hos grek/cyprioten här brevid.
 

Kommentarer
Postat av: Mams

Det får la bli en tur dit nån gång ......

Hälsa öborna !!!

Postat av: Hannah

Mams: förstår väl det ja..

2009-04-04 @ 18:49:27
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: eva hildebrand

Hej !

Låter spännande med mirakeltovutredare ! Hur ser en sån ut, och vad kan den heta ? Med tre krullisar har jag ett stort behov av en sån .... Hälsn. Eva i Gävle

2009-04-05 @ 09:04:26
Postat av: Hannah

Eva: Tovutredaren kommer från Les Poochs. Dyr men värd varje krona. Den finns att beställas från satchmos.net. Under kardor/slicks väljer man Les Poochs, finns massor av varianter på sidan men den vi har är den röda som heter tovutredare.

Bild finns på picture.asp?prodid=106377&type=medium" rel="nofollow">http://www.brommazoo.se/pages/products/includes/getpicture.asp?prodid=106377&type=mediumTristan får ofta hårda tovor/knutor i armhålorna som är nästintill omöjliga att få upp, brukar behöva klippa upp dem, men denna tovutredare är de löste på ett par drag. :D

2009-04-05 @ 09:35:29
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Lisa

oj vilken mirakel-produk, återstår att se om även jag är i behov av en sådan./Lisa

2009-04-05 @ 14:24:15
URL: http://www.freewebs.com/lagottoarwen
Postat av: Hannah

Lisa. det kommer du med all säkerhet att bli ;)

2009-04-05 @ 20:23:16
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback