Återställd

Tristan är sitt vanliga jag... Skönt!
Hade tänkt låta honom svälta i dag men Tristan hade en annan uppfattning om det. Han har förföljt mig i lägenheten och tittat anklagande på mig precis som om han ville påminna mig att ge honom mat. Tillslut fick han lite mat i alla fall.

När han låg brevid mig i soffan insåg jag hur tovig han är så det blev till att släpa fram trimbordet och verktyg. Nu har jag en mindre tovig lagotto. Medan jag kammade och donade med pälsen såg jag hur mina fingrar blev svartare och svartare. Hmm jag har en smutsgotto. Så blir det när han spenderar mer tid på rygg än på tassarna när vi är ute på prommisar. En smutsig hund kan man inte ha så det blev ett bad och schampoonering. Nu ligger Tristan i soffan och fryser, får ta och värma honom och samtidigt försöka bota min dunderhuvudvärk. 

Kommentarer
Postat av: Mams

Han kanske skulle vilja låna min värmedyna ????

Postat av: Hannah

Mams: det vill han säkerligen

2009-02-20 @ 14:36:51
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Stella

Ja du Tristan, vi hundar har det inte lätt, det här med pälsvård är ju inget vidare, kan tänka mig att jag snart åker på en rejäl genomkörare av pälsen..

Vad gott att läsa att du hämtade dig snabbt från ditt illamående, min kompis Flisa äter lite allt möjligt ute så hon spyr också med jämna mellanrum..



Ha en trevlig helg

Nospussar Stella

2009-02-20 @ 15:30:01
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Postat av: kulan

Hallå Tristan

Nu har jag läst lite i din blogg och håller på att skratta ihjäl mig - kastanjehund- hi hi hi . Kan det vara så att du har svalt en kastanj :-) eftersom du inte mår bra. Du är ju jättefin och jag kommer tillbaka och kollar in dig

kram från kulan

2009-02-20 @ 16:12:39
URL: http://www.sykulan.se
Postat av: Tristan

Stella: ja det finns roligare saker än pälsvård.. men vill man vara fin får man lida pin.. Just nu är jag ett stort fluffmonster säger matte, allt är hennes fel, hon fönade mig torr för att vi skulle kunna gå ut..

nosgos

2009-02-20 @ 17:17:00
URL: http://takycard.blogg.se/
Postat av: Tristan

Kulan: välkommen till min blogg. vet inte vad jag har svalt som gjort att jag mår tjyvens ingen kastanj i alla fall för några sådana har jag inte sett till ellerhar jag kanske det? Välkommen åter

2009-02-20 @ 17:19:04
URL: http://takycard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback