Le Högbooo

Vilken fantastiskt rolig helg vi har haft! Har skrattat så mycket att jag fortfarande har ont i magen. Ett stort tack till alla "inblandade", eller "drabbade"

I fredags packade jag in all packning, Tristan och mig själv i bilen för att fara mot Högbo-trakten. Hade några planerade stopp på vägen. Först blev det dock ett stort stopp på gatan utanför huset där det var mer eller mindre total stopp. Kom knappt ut från parkeringen när jag väl hade lyckats med det tog det mig ungefär 30 min att åka max 500 m ned till rondellen vid roslagstull, sedan lossnade "proppen".

I Uppsala plockade vi upp Lisa vid BMC, tog en snabb sightseentur innan vi fortsatte mot Gävle. I Gävle bjöds det på mat hemma hos Lisa & Mattias, hann även mysa med sockersöta Arwen. Fortsatte sedan Årsunda strandbad där vi hade bokat stugor. Teta & Camilla var redan på plats och ganska snart därefter kom Lilian & Marie. När Lotta och mamma dök upp var hela " le maffia" samlad. Det klipptes hundar, dracks vin och talades talades och talades. Lisa, Mattias och Arwen kom förbi och gjorde oss sällskap. Framåt 00-01-tiden tror jag att vi kom i säng.
När klockan ringde vid 05:45 var jag allt annat än pigg, hade en jäkla huvudvärk och kände mig allmänt bakis, hade jag faktiskt druckit en hel halv flaska vin.   

Lördagen spenderades på utställningsområdet. Tristan gjorde premiär i veteranklassen med kritiken: Ett korrekt huvud där nospartiet kunde vara en tanke längre. utmärkta öron. Veteranbett. Snygg överlinje, välvinklad. Bra bröstkorg. utmärkt päls. Rullar lite med sitt bakställ i rörelse. Domaren förklarade att han drog ned priset till HP för detta rullande... Sedan poängterade han för mig att jag hade en väldigt fin hund, därefter frågade han om det var en välmeriterad hund? (Tycker både det ena och andra men väljer att hålla inne med mina kommentarer)

Min "rullande" hund i rörelse.

Helgen till ära hade Basta fått följa med så henne fick jag visa. Basta fick en 1:a i kvalité men oplacerad i konkurrensen.

Lova, Basta & Fixa

De söta systervalparna Arwen och Kex var med på utställningen.


Arwen


Kex.


Finaste Podel.

På kvällen åt vårt hela vårt sällskap plus Anki, Ragnar & Lisa grillbuffé på campingen. Jättegod mat och supertrevligt sällskap. Därefter blev det mer vin, ännu mer socialisering och ännu mer skratt.  

På söndagen var det inte lika jobbigt att gå upp och denna dag var det dags för årets Raduno. Det blev ännu en trevlig dag med trevliga lagottomänniskor.
Även denna dag deltog valpsystrarna nedan.


Duktiga Jenny & Kexet.


Arwen

Tristan blev BIR-veteran med ck, oplacerad i BHKL. Kritiken lyder: Kraftfullt huvud, bra form och proportioner. välformade ögon, öron ok, bra hals, överlinje, svans, kompakt välutvecklad kropp. Lite lång i länden, aningen tung, bra benstomme, harmoni vinklar. Fint långt effektivt steg, Bra pälskvalite.


Finast

Jag visade Basta även denna dag men hon fick en 2:a i kvalité för att hon var lite tjock..

Tristan och jag rullade (ha ha) sedan hemåt och vid 19 sov vi båda helt utslagna i varsitt hörn av en soffa.

Än en gång ett stort tack till alla mysiga männsikor för en superrolig och trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Bippeliböööppen

Ja det var en trevlig helg, undra om verkligen får ha så trevligt !!!!????Kramelikram

Postat av: Lisa och Arwen

undrar om det är samma tanke som Arwens nos, även den skulle vara en tanke längre. =PDet var väldigt trevligt, tristan är verkligen ursnygg =Dkram kram

2009-09-07 @ 14:42:53
URL: http://www.freewebs.com/lagottoarwen
Postat av: Mams

Jaaaa, Tristan är underbar !!!!!

Han ser ut som RIKTIG Lagotto ...........

2009-09-07 @ 19:19:00
URL: http://bippeliboppen.bloggagratis.se/
Postat av: La Famiglia

Man börjar misstänka något. Förförra året glömde du påminna oss så vi missade att anmäla oss. Förra året, när vi själva kom ihåg att anmäla oss åkte du inte med, och i år påminde du oss inte heller.

2009-09-07 @ 21:58:52
URL: http://hundblues.blogspot.com
Postat av: Erika

Vad är bakställ?Låter som ni haft det toppenbra, vad skönt. =)

2009-09-08 @ 19:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback